Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Αλλαγή ξενοδοχείου για το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ξενοδοχείο clipartΌπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση που είχε συνάψει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το ξενοδοχείο
CAPSIS στην Θεσσαλονίκη για την διαμονή του προσωπικού.

Με το ξενοδοχείο CAPSIS υπήρξε για σχεδόν 5 χρόνια άριστη συνεργασία και το προσωπικό Έλξης και Κίνησης που διέμενε εκεί ήταν απόλυτα ευχαριστημένο όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν. Το προσωπικό του CAPSIS ήταν πάντα ευγενικό και πάντα πρόθυμο στο να εξυπηρετήσει το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ελπίζουμε πως για την επιλογή του νέου ξενοδοχείου θα μετρήσει η αξιοπρεπή διαμονή του προσωπικού και δεν θα γίνει μόνο με βάση την οικονομική προσφορά. 

Το προσωπικό θυμίζουμε πως έχει πολλά παράπονα και κακές αναμνήσεις από την διαμονή σε προηγούμενο ξενοδοχείο.

Αναμένουμε να μάθουμε ποιο ξενοδοχείο θα επιλεγεί.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/03/2017

    Καλα τι εγινε -εκει ειστε εσεις;
    Την εκανε το καψης απο τον διαγωνισμο εξαιτιας προκλητικης συμπεριφορας του 46 υπηρεσια και αμα θες -και του διαμαντιου της ελξης-την επεσαν κανονικα στην αντιπροσωπεια του καψης .ηθελαν χαι λαιφ σταιλ και ειχαν απαιτησεις εμιρη καταρ στα παιδια του καψης -εμεινε μονο το βεργινα και κατι τεταρτοκλασατα να κοψουν το νιμα.
    Θα χορτασει κατααριδα και λεκε ο κλαδος και μονο για ενα εξαμηνο συμβαση περικαλο
    Ρε που πανε αυτοι για διαπραγματευτες;ξερουν που πεφτει η βορεια ελλαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/03/2017

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΞΕΝΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΜΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙΤΙΣ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΤΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΜΟΝΙΜΑ
    ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ;
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.