Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση #Συμμαχίας Μηχανοδηγών

Ανακοίνωση #Συμμαχίας μηχανοδηγών 18 - 05 -2022

Η Συμμαχία Μηχανοδηγών & Αξιών, συντάχθηκε πλήρως στη πρώτη συνεδρίαση με τις κινήσεις που πρότεινε ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ ,όπως αυτές διατυπώθηκαν σε αυτή....
Σεβόμενοι  τους θεσμούς και την επιλογή των συναδέλφων για το ποια θα είναι η πλειοψηφούσα παράταξη, καθώς επίσης αντιλαμβανόμαστε τις επίπονες - δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Μηχανοδηγοί, δεδομένου των συνεχόμενων λαθών των τελευταίων ετών με κερασάκι το νέο προγραμματισμό. 
Οφείλουμε  όμως να ενημερώσουμε, κυρίως όσους μας στήριξαν ότι δεν έγινε πράξη ως είθισται, «Ηθικά τουλάχιστον», από τη πλειοψηφούσα παράταξη να μας συμπεριλάβει στο προεδρείο. Σε θέση που αποδεικνύει τουλάχιστον  ότι θέλει συναίνεση αλλά και δείχνει σεβασμό στο πρόσωπο των μηχανοδηγών που δεν συμφωνούσαν με τις επιλογές της.
 Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο, τονίζοντας ότι θα μας βρει σύμμαχους σε επιλογές που αφορούν ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς, αλλά και σθεναρά απέναντι της αν «σκεφτεί» το αντίθετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.