Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Επιστολή ΠΕΠΕ για τα προβλήματα στη γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου

Αθήνα, 08/5/2017

Αριθ.Πρωτ.   297

ΠΡΟΣ: 1. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Φίλιππο Τσαλίδη.

          2. Διευθυντή ΔΙΚΑΜ – κ. Ιωάννη Λύτρα.
          3. Προϊστάμενο Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Κωνσταντίνο Ρήγο.
ΚΟΙΝ: 1. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ – κ. Κωνσταντίνο Πετράκη.
         2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΕΣΣΤΥ – κ. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο.

ΘΕΜΑ: «Προβλήματα στη γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου
             (Διακοφτό – Καλάβρυτα).


Κύριοι,
          Όπως γνωρίζετε μία από τις πλέον πετυχημένες και τουριστικές γραμμές με μεγάλη προσέλευση επιβατών, είναι η γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου (Διακοφτό – Καλάβρυτα).
Με την επιστολή μας αυτή, σας ενημερώνουμε για προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για ν’ αποτρέψουμε μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.
Συγκεκριμένα:
  1. Λόγω λειτουργίας τριών μόνο οχημάτων δεν μπορούν να εκτελούνται ενισχύσεις δρομολογίων τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, λόγω έλλειψης οχήματος εφεδρείας. Σημειώνουμε ότι το τέταρτο όχημα βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω αντικατάστασης τροχών. Αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που υπάρχουν στο δίκτυο του Οδοντωτού σε περίπτωση συμβάντος, αφού σε πολλά σημεία η πρόσβαση είναι δυνατή ΜΟΝΟ με το όχημα εφεδρείας.
  2. Έχουν διαπιστωθεί και δηλωθεί προβλήματα κατά τη λειτουργία. Όπως μας έχουν ενημερώσει συνάδελφοί μας, οι μηχανισμοί εισόδου οδόντωσης παρουσιάζουν στη λειτουργία τους προβλήματα και θα πρέπει να ελεγχθούν άμεσα.
  3. Για τη λειτουργία του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου και για να μην παρουσιαστούν προβλήματα το επόμενο διάστημα που ενδεχομένως να οδηγηθούμε και σε αδυναμία εκτέλεσης δρομολογίων, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον Οδοντωτό από τα κοντινά Μηχανοστάσια (Πάτρας – Κιάτου), μαθητεία στο τροχαίο υλικό που εκτελεί τα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.