Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Επενδύσεις 500 εκ. ευρώ ετοιμάζουν οι Ιταλοί για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής ΣαίταςΑυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ, σε αποκλειστική συνέντευξη, ο επικεφαλής του ιταλικού ομίλου Ferrovie Dello Stato

Επενδύσεις ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ σε τροχαίο υλικό
προτίθεται να πραγματοποιήσει τα επόμενα έτη ο ιταλικός όμιλος Ferrovie Dello Stato, προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Ρενάτο Ματσοντσίνι.

Ο κ. Ματσοντσίνι επισήμανε πως οι ιταλικοί σιδηρόδρομοι σκοπεύουν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τη χρήση νέων τεχνολογιών σε ό,τι αφορά την έκδοση εισιτηρίων αλλά και την ενημέρωση του επιβατικού κοινού σε πραγματικό χρόνο. 

Σύμφωνα με τον κ. Ματσοντσίνι, ο ιταλικός όμιλος σκοπεύει να ενισχύσει τη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο τα επιτεύγματά του στη γραμμή Ρώμη - Μιλάνο, στην οποία η επιβατική κίνηση διπλασιάστηκε σε περίπου 10 έτη. 


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.