Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου ΣΣΒΕ για την απαράδεκτη επιστολή της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς την ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/01/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Πραγματικά μένουμε έκπληκτοι από την επιστολή - απάντηση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το σωματείο εργαζόμενων της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ όχι μόνο για τις ανακρίβειες που γράφει  αλλά και το ύφος της  απειλής .
     Ποιους  κύριοι απειλείται   ;

     Αυτούς που καθημερινά είναι στα τραίνα  και αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα αλλά και το σύνολο των προβλημάτων του σιδηροδρόμου ; έναν σιδηρόδρομο που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι κυβερνήσεις και οι ανίκανες διοικήσεις των εταιρειών που μοναδικό τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση της κομματικής τους θέσης με αντάλλαγμα μια καρέκλα.
     Απ ότι φαίνεται δεν ξέρετε τα προβλήματα των εργαζομένων και του σιδηροδρόμου γιατί  ποτέ δεν καθίσατε να μάθετε .
     Ναι συμφωνούμε ότι πάνω απ όλα εiναι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων αλλά μπορείτε να μας πείτε τι κάνατε εσείς γiα αυτά ;
    Ξέρουμε εμείς !!!
     Το μοναδικό που έχετε κάνει είναι η πώληση της εταιρίας σε << επενδυτές  >>  που εμείς το λέμε διάλυση του σιδηροδρόμου .
     Οι συνάδελφοι μας αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με αίσθημα ευθύνης  με επαγγελματισμό , και δεν κρύβονται όταν υπάρχουν δυσκολίες όπως κάνατε εσείς , θυμόμαστε όλοι οτι είχατε  κρυφτεί για την Σ.Σ.Ε , αλλά και στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με  την  κακοκαιρία . 
    Το μοναδικό καλό που μπορείτε να κάνετε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για τον σιδηρόδρομο είναι να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας.
    Ο Σ.Σ.Β.Ε στέκεται αλληλέγγυα στο σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και στηρίζει όλους τους εργαζόμενους είτε   είναι μέλη του είτε όχι  .


Συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο σιδηρόδρομο 

 Το Δ.Σ. Σ.Σ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.