Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ: Τρίτη 1η Μάη 24ωρη Απεργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ 2018 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμμετέχει στην 24ΩΡΗ απεργία της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ μαζί με όλους τους εργαζόμενους όλης της χώρας.

Ο εορτασμός της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ μας βρίσκει για μια ακόμα φορά υπό το καθεστώς των Μνημονίων.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο εις βάρος των Σιδηροδρομικών, του Σιδηροδρόμου αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης. Η επιβολή συνεχώς νέων δυσβάστακτων μέτρων, οδηγεί την κοινωνία σε απόγνωση χωρίς καμία ελπίδα εξόδου από την κρίση.

Η ανεργία, η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, το ασφαλιστικό σύστημα, η υπεροφορολόγηση, η φτώχεια, ο κοινωνικός αποκλεισμός, οι πλειστηριασμοί οι κοινωνικές-οικονομικές ακόμα και οι εκπαιδευτικές ανισότητες, η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας, έχουν γίνει καθημερινότητά μας.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει την εκποίηση και το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου αφού μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ήρθε η ώρα της ΕΕΣΣΤΥ καθώς οι δεσμευτικές προσφορές για την εταιρεία μετατέθηκαν 10/5/2018.

Οι Σιδηροδρομικοί όμως δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν με το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου. Ο αγώνας για ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος του λαού και της χώρας θα συνεχιστεί όσο μακρύς κι αν είναι.

Δεν τους χαριζόμαστε.

Ο αγώνας μαζί με όλους αυτούς που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην καταπάτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και το μήνυμα της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ – όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι ένα: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ».

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά που θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.π.μ.

Προσυγκέντρωση σιδηροδρομικών στα γραφεία της Π.Ο.Σ. στις 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.