Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση Μηχανοδηγών για τα δικαστικά θέματα

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστήριοΆλλη μία υπόθεση εκδικάστηκε και δημοσιεύτηκε στις 24/07
και έρχεται και αυτή να τονίσει την δικαίωση της επιλογής να εμπιστευτούμε την ελληνική δικαιοσύνη για να σταματήσει την καταχρηστική παραβίαση του νόμου που αφορά την υπερβάλλουσα μείωση πέρα του 25%. 

Όπως όλοι γνωρίζεται από το 2013/14 και σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει το σωματείο της ΠΕΠΕ με το γραφείο του κ. Παπαδημητρίου, η ΠΕΠΕ πρώτη στο Σιδηροδρομικό χώρο προσέφυγε στις αίθουσες των δικαστηρίων για όσα θέματα δεν αντιμετωπίστηκαν συνδικαλιστικά. Αυτά είναι η υπερβάλλουσα μείωση πέρα του 25% αλλά και η μη καταβολή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού το πρώτο 5μηνο του 2013.


Το συμπέρασμα των μέχρι τώρα αποφάσεων και για τα 2 θέματα είναι θετικό παρά την κάθε διαφορετική οπτική του κάθε δικαστική.


Η απόφαση για τους 37 συναδέλφους είναι άμεσα εκτελεστέα και όταν επιδοθεί υποχρεώνει την εταιρεία να επιδώσει στους συναδέλφους το ποσό των 1000 ευρώ άμεσα ως προκαταβολή του συνολικού ποσού που θα πρέπει να επιστραφεί στον κάθε ένα συνάδελφο.


Το σωματείο μαζί με την ΠΟΣ και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Δ.Σ των εταιρειών και μετά την εφετειακή απόφαση, την πρώτη στο Σιδηροδρομικό χώρο που κερδήθηκε από ομάδα Μηχανοδηγών (Θεοδωρόπουλος, Κάσσης κ.λ.π) ζητάει τα θέματα αυτά να αντιμετωπιστούν πολιτικά, (αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρων την σημερινή απόφαση του Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ) λόγω του ότι η δικαστική οδός είναι χρονοβόρα, και να πληρωθεί σε όλους όσους έχουν υποστεί την υπερβάλλουσα μείωση πέρα του 25% και όπως λέει ρητά και αμετάκλητα η απόφαση του Αρείου Πάγου.Τα ονόματα που υπάρχουν στην απόφαση:
 1. Αθανασόπουλος Διονύσιος
 2. Αθανασόπουλος  Θεόδωρος
 3. Ανδριανόπουλος Σπυρίδων
 4. Αυγέρος Γιώργος
 5. Βαγενάς Αθανάσιος
 6. Γαργαλάκος Δημήτριος
 7. Γαιτανίδης Χρήστος
 8. Γερασιμόπουλος Γιώργος
 9. Γουδώνης Πέτρος
 10. Διαμαντόπουλος Δημήτρης 
 11. Δημητρίου Δημήτρης
 12. Ελευθεράκης  Ιωάννης
 13. Ζερβός Κωνσταντίνος
 14. Καπιτσίνος Τάσος 
 15. Καργόπουλος Ιωάννης
 16. Κωσταρέλλος Αριστείδης
 17. Καρασερίδης Δημήτρης
 18. Κωστόπουλος Ιωάννης
 19. Μελέτης Μανώλης
 20. Μπουρνάς Αθανάσιος
 21. Μπάρρος Γιάννης
 22. Μαβούσογλου Μάκης
 23. Μπαιρακτάρης Ιωάννης
 24. Μελιόπουλος  Αντώνιος
 25. Μπιστολαρίδης Αθανάσιος
 26. Νίκου Παναγιώτης 
 27. Νικολόπουλος Γιάννης
 28. Νικολόπουλος Παναγιώτης
 29. Νιώρας  Βασίλειος 
 30. Ντάνος Νικόλαος
 31. Πετρόπουλος Πέτρος
 32. Πλατσάκης Μιχάλης
 33. Σχοινάς Άγγελος
 34. Σκόρδας Παναγιώτης
 35. Τσιαντάς Αντώνης 
 36. Τολιόπουλος Γιώργος
 37. Ξέρας Γιώργος 

Υ.Γ Για τα συνδικαλιστικά ανφερ μερικών γύρω από το θέμα των δικαστικών αποφάσεων θα υπάρξει τοποθέτηση στο ΔΣ της ΠΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.