Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μας ενημέρωσε για την ημερήσια διάταξη του αυριανού Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

               ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 220η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).   
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 213-0121 881 ή 213-0121 670, φαξ 210-5249 131).
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων, για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λεωφορείων, Τροχαίου Υλικού και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε στην Κεντρική Ελλάδα.
2. Έγκριση διενέργειας  ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων  για την ανάδειξη αναδόχου εκτύπωσης  τίτλων μεταφοράς επιβατών RCT2 (Υποδείγματος   4581 ) που θα χρησιμοποιήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη  αναδόχου για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την βελτίωση των Δικτυακών Υποδομών και τη δημιουργία υποδομής Λήψης Αντιγράφων Ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
4. Εξώδικη επίλυση διαφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με την ελβετική εταιρεία ΑΑΕ (αγωγή ΑΑΕ Αhaus Alstatter Eisenbahn AG κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, από 13.2.2015, με αρ. κατάθ. δικογράφου 467/2015) – Εξουσιοδότηση Διευθύνοντος Συμβούλου. 
5. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 
- Έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης επί αγωγής εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σχετικά με τη μείωση πέραν του 25% των αποδοχών των εργαζομένων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4024/2011 και του ν. 4093/2012. (κατόπιν αιτήματος των μελών του Δ.Σ. κ. Β. Λιαροκάπη και κ. Β. Ζαβογιάννη).

   Για την ακρίβεια,                                         
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.