Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Επιστολή της ΠΟΣ για τη γραμμή Τιθορέα - Μπράλος - Λιανοκλάδι

Αθήνα, 17/7/ 2017
Αριθ. Πρωτ.  39477


ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο ΔΣ/ΟΣΕ – κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.
               2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ – κ. Κωνσταντίνο Πετράκη.
               3. Πρόεδρο ΔΣ/ΕΡΓΟΣΕ – κ. Χρήστο Δουκάκη.
               4. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΡΓΟΣΕ – κ. Χρήστο Διονέλη.
     ΚΟΙΝ:  Γενικό Διευθυντή Δικτύου – κ. Γρηγόριο Σαμπατακάκη.Κύριοι,

          Εδώ και αρκετό διάστημα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να μην σταματήσει η λειτουργία της υπάρχουσας γραμμής ΤΙΘΟΡΕΑ – ΜΠΡΑΛΟΣ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, για πολλούς λόγους που έχουν ήδη αιτιολογηθεί τόσο στις συναντήσεις μας όσο και στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας - όπου παρευρεθήκατε, παρουσία των Δημάρχων και της Περιφέρειας.
Στις συναντήσεις μας, δεσμευτήκατε ότι θα πράξετε τα δέοντα προς αυτή την κατεύθυνση καθότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί μας.
Άμεσα λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε, θα συνδέσετε την προαναφερόμενη γραμμή στο Σταθμό του Λιανοκλαδίου με τις γραμμές όπου υφίσταται αποβάθρες, ώστε να ενταχθεί στο σύστημα κυκλοφορίας καθότι το κόστος δεν είναι απαγορευτικό (περίπου 100.000,00 €). Άλλωστε σε περίπτωση που υφίσταται αδυναμία εξασφάλισης του συγκεκριμένου ποσού, οι Δήμαρχοι δεσμεύθηκαν να το καταβάλλουν αυτοί, προκειμένου να υπάρξει άμεση λύση.
Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο προόδου βρίσκεται το συγκεκριμένο ζήτημα.


      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.