Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με τα δρομολόγια του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα συνεχιστεί, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2018, η τροποποίηση των δρομολογίων
του Προαστιακού, όπως γνωστοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωση που απέστειλε στον Δήμο Φυλής.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, "δεν είναι πια δυνατή η απευθείας διέλευση αμαξοστοιχιών μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Άνω Λιοσίων, λόγω έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν σε λίγους μήνες".
Διαβάστε:
Κύριε Δήμαρχε,
μετά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μας συνάντηση σχετικά με τα δρομολόγια στην περιοχή σας και ειδικότερα στο σταθμό των Άνω Λιοσίων και προς ενημέρωσή σας:
Με την έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας από την Κυριακή 30-7-2017, δεν είναι πια δυνατή η απευθείας διέλευση αμαξοστοιχιών μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Άνω Λιοσίων, λόγω έργων που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής.
Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης είναι τέλος Δεκεμβρίου 2017, έως αρχές Ιανουαρίου 2018, οπότε θα είναι και πάλι εφικτή η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Τόλιας
Διευθυντής Επιβατών
ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Εμείς το είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το λέμε και τώρα πως υπάρχει λύση να συνεχίσει να πηγαίνει στα Άνω Λιόσια και να μην σταματάει στο ΣΚΑ το δρομολόγιο. Η αναστάτωση του κόσμου από τις γύρω περιοχές στα Άνω Λιόσια είναι μεγάλη και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει να ακούσει το επιβατικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.