Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία στον Προαστιακο της Πάτρας- «Εξαφανίστηκαν» τα τρένα, έφευγαν με ταξί οι πολίτες…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία στον Προαστιακο της Πάτρας- «Εξαφανίστηκαν» τα τρένα, έφευγαν με ταξί οι πολίτες… Καμία ενημέρωση από τους υπευθύνουςΠρωτοφανής ταλαιπωρία για όσους επέλεξαν σήμερα να μετακινηθούν με τον Προαστιακό της Πάτρας. Σύμφωνα
με πληροφορίες του thebest.gr, εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, σταμάτησαν τα δρομολόγια της γραμμής.
Τα τρένα για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο «εξαφανίστηκαν», με αποτέλεσμα όσοι το πρωί είχαν μετακινηθεί με τον Προαστιακό για το μπάνιο τους ή για δουλειές να μείνουν στα… κρύα του λουτρού. Για να ακριβολογούμε βρέθηκαν να περιμένουν με τις ώρες μέσα στον ήλιο και με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου.
Όπως καταγγέλλουν συμπολίτες στο thebest.gr κανείς δεν τους εξήγησε τι έχει συμβεί και παρά το γεγονός ότι έσπασαν τα τηλέφωνα στα κεντρικά του ΟΣΕ δεν πήραν απαντήσεις. Έτσι μετά από αρκετή αναμονή και με τα τρένα να μην φθάνουν στις στάσεις, ορισμένοι εξ΄ αυτών αναζήτησαν άλλους τρόπους επιστροφής όπως π.χ. ταξί.
Ανενημέρωτος για τις εξελίξεις δήλωνε και ο εκπρόσωπος της εταιρίας των πούλμαν που κάνουν τις συμπληρωματικές μετακινήσεις προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο.
Το thebest.gr επικοινώνησε με τον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ από όπου αποδίδουν το πρόβλημα σε βλάβη που προέκυψε στον συρμό, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να μην γίνουν τα δρομολόγια. Όπως μας μετέφεραν το θέμα αντιμετωπίστηκε και στις 12:35 το τρένο έφυγε κανονικά από την Πάτρα.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.