Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πρόεδρε της ΠΕΠΕ καλώς ήρθες στην πραγματικότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγματικότηταΠολλαπλά εκτεθειμένος είναι ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ, ο οποίος με την ανάρτηση του για το θέμα των ελιγμών, λέει
αυτά που κατηγορούσε σε εμάς. Αυτά που τότε έλεγε ότι κακώς τα λέμε για την εγκύκλιο και ότι δεν ισχύουν.


Τότε που μας έλεγε βιαστικούς.

Τότε που μας έλεγε προβοκάτορες.

Τότε που έλεγε ότι το θέμα με την εγκύκλιο για τις εφεδρείες - ελιγμούς δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση τον τρόπο υπολογισμού της χιλιομετρικής αποζημίωσης.

Τώρα ξέρει και πόσο στοιχίζουν μηνιαίως οι ελιγμοί των υπηρεσιών των Μηχανοδηγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εμείς διαβάζοντας σωστά από την πρώτη στιγμή την εγκύκλιο τής ντροπής σε βάρος του κλάδου της Έλξης είχαμε επισημάνει το πόσο σοβαρό είναι το θέμα.

Είναι τέτοιος ο πανικός του πλέον που τώρα βάζει στο κάδρο και τον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ, ότι είναι και αυτός συνυπεύθυνος.
Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακάλυψη του εχθρού στο πρόσωπο του διευθυντή, ξεχνώντας ότι ήταν ένας από την παρέα των 6 που συναποφάσισαν στην καρατόμηση Μηχανοστασιαρχών και Μηχανοδηγών στις προαγωγές. Τότε που χέρι - χέρι έκαναν μαζί τα εγκλήματα σε βάρος αξιοπρεπώς εργαζομένων Μηχανοδηγών που έκαναν το λάθος να μην στηρίζουν την παρέα του στην ΠΕΠΕ.
Τότε όμως ήταν καλός ο ΔΙΚΑΜ για τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ.

Είστε μια παρέα. Πρόεδρος - ΔΙΚΑΜ - Τσαλίδης - Θεοχάρης που λειτουργείτε μόνο σε βάρος του κλάδου.

Η προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την αξιοκρατία σε όλα θα συνεχιστεί. Η επαναφορά της αξιοκρατίας και της εργασίας για όλους, και για αυτούς που προστατεύει ο μηχανισμός τους, πρέπει να είναι η βασική επιδίωξή μας!!!

Πρόεδρε Γενιδούνια καλώς ήρθες στην πραγματικότητα.

Υ.Γ. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και με αποκαλύψεις όπως η σημερινή για τους ατομικούς φακέλους του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και που κινητοποίησε την ΠΟΣ να αναζητήσει τους υπεύθυνους της υπόθεσης.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/2017

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΟΓΕΣ Ο ΠΙΤΟΓΥΡΑΣ-ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΤΟΥ ΚΛΟΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΤΟΝ ΨΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
    ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/2017

    Στα υπόγεια το φακέλωμα συνεχίζεται ,χούντα σκέτη με ποιο δικαίωμα τα προσωπικά μας δεδομένα γίνονται βορά στον καθένα τεράστια η ευθύνη του προέδρου των εργαζομένων πρώτον και δεύτερο στους υπόλοιπους που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/2017

    Και φυσικά το μπαλάκι στην εξέδρα από τον ανεύθυνο που νομίζει ότι επικοινωνιακά θα κερδίσει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά δυστυχώς για αυτόν οι μηχανοδηγοί τον πήραν χαμπάρι δυστυχώς για τον κλάδο είναι ερασιτέχνης και επικίνδυνος βέβαια η καρέκλα είναι γλυκιά .
    Το παραμύθι θα είναι καθημερινό ενόχλησε η ΕΝΟΤΗΤΑ σήμερα πολλούς τα καλύτερα έρχονται .
    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/13/2017

    Μαθαινει νεες λεξεις ο ασβουλιακας ΣΕΒΑΣΜΟΣ Ποιος τον εχασε να τον βρει αυτος;Ακομα και τον πονο συναδελφου τον εκμεταλευετε για να κανει τα δικα του.Το αποβρασματακι που βολεψε ο βερελης απο το παραθυρο μιλαει για σεβασμο οταν κατεστρεψε σπιτια μηχανοδηγων με τις προαγωγες και την εκδικητηκοτητα του για τις αγωγες τους.Απο κοντα και ο μισθοφορος των παραταξεων σημερα ανελ αυριο τιποτα αλλο.Πισω εχει αχλαδα την ουρα Σημερα 3πουλακια δικα του τιτιβιζαν σε πηγαδακι το εχει παρακανει ο κωστας και θα μας μπλεξει Που να μαθουν και τα υπολοιπα
    Spal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.