Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Το μπάχαλο του Πάσχα έχει ονοματεπώνυμο.... Ηγεσία Συνεξέλιξης και συνεργάτες...

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτυχίαΚαθολική αποτυχία από την Κεντρική Υπηρεσία Προγραμματισμού. Αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται θα διδάσκονται στο μέλλον ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Πέρα από τα ψέματα που είδαμε να αναρτώνται στο μπλογκ της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλαδή το στέκι της, υπάρχει και η πραγματική αλήθεια όπως αυτή καταγράφεται στο πρόγραμμα εργασίας και στα δελτία έλξης. Ποιο ήρεμο κλίμα;;;;

2 - 3 άτομα τα έφεραν από ρεπό να δουλέψουν...
Επιστράτευσαν συνάδελφο που τον υποχρέωναν σε ρεπό Σαββατοκύριακα...Τώρα που τον χρειάστηκαν, τον θυμήθηκαν;;;; Εξαιτίας ενός δελτίου ασθενείας στο Ρέντη, αναγκαστικά δεν έγινε διανυκτέρευση για έναν μηχανοδηγό και όχι ότι έκαναν προσπάθεια να τις μειώσουν.
Μια υπηρεσία Χαλκίδας ήταν κενή, δεν είχαν βάλει μηχανοδηγό, και την είδε έγκαιρα ο Τμηματάρχης Υπηρεσίας, και την κάλυψε από άλλη υπηρεσία. Το ντόμινο των κενών οδήγησε σε ένα ξεκρέμαστο μηχανοστάσιο χωρίς μηχανοδηγό.

Έγιναν επιπλέον ακυρώσεις δρομολογίων στο προαστιακό Αθηνών στα τοπικά Αεροδρόμιο - Λιόσια (6 τον αριθμό) και στο παρά ένα με παρέμβαση και πάλι του Τμηματάρχη Υπηρεσίας στο Ρέντη δεν ακυρώθηκε το 4422 από το αεροδρόμιο για το Κιάτο.
Για τις διανυκτερεύσεις που λένε ότι τις μείωσαν μάλλον αναφέρονται στον εαυτό τους όπως και για τα "λάθη" στα ωράρια που διορθώθηκαν. Μάλλον " ξέχασαν " να πουν όλη την αλήθεια. Απαιτούσαν από βοηθό να εργαστεί σε ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ!!! Με παρέμβαση συνδικαλιστή της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σταμάτησε το αποπειρούμενο αίσχος και εστάλη άλλος για συνάντηση και όχι για διανυκτέρευση.
Δεν έγινε το ίδιο για συνδικαλιστή της Συνεξέλιξης για να μην διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη. Αλήθεια πόσες ώρες δούλεψε ο συγκεκριμένος συνάδελφος; Ποιος θα το υπογράψει αυτό το δελτίο έλξης; Ποιος θα το υπογράψει αυτό το μεροκάματο; Θα ζητήσουμε και θα απαιτήσουμε να μάθουμε τι και πως.
Η ηγεσία της Συνεξέλιξης έδωσε μεγάλο αγώνα να στείλει διανυκτέρευση την ημέρα του Πάσχα όλους τους άλλους εκτός από την ίδια. Ανάσταση έκαναν όλοι στα σπιτάκια τους...
Για πολύ απλά: Στο 58 την Κυριακή του Πάσχα είχαν 6 άτομα από τους οποίους οι 4 επιβάτες..!!! Μετά τις συναντήσεις με τα κατερχόμενα το 58 συνέχισε για την Θεσσαλονίκη ενώ μέσα είχε 2 επιβάτες μηχανοδηγούς του ΜΘ ! Προτίμησαν τις διανυκτερεύσεις και να στείλουν 8 άτομα επιβάτες αντί των συναντήσεων που μπορούσαν να γίνουν και για το 50 και για το 52. Αν αυτό δεν είναι ανικανότητα τότε τι είναι;
Μήπως είναι εμπάθεια;
Γιατί τότε θα πρέπει να να δούμε τα πράγματα αλλιώς.
Σήμερα το μπάχαλο συνεχίζεται, όπως και το επιβατιλίκι.. Με τις πρωινές αμαξοστοιχίες στέλνουν επιβάτες για το 53 και για το 55.
Επίσης πολύ μεγάλη αγανάκτηση στο επιβατικό κοινό έχει προκαλέσει σήμερα η κατάργηση των τοπικών Αθήνα-Λιόσια. Ημέρα της μεγάλης επιστροφής του Πάσχα θα μπορούσε τουλάχιστον μετά τις 10 το πρωί να έχουν τις ανταποκρίσεις... Αλλά ποιος να το κάνει αυτό; Αυτοί που ασχολούνται μόνο με τα επικοινωνιακά;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΛΙΔΗ.... ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ...
ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ....

Όπως το πως να δίνουν ξαφνικά ρεπό σε πρωτοπαλίκαρο της Συνεξέλιξης Μ.Σάββατο και να διαγράφουν την υπηρεσία του και ο προϊστάμενος προγραμματισμού να λέει ότι ο συγκεκριμένος επικαλέστηκε άρθρο για την 6η ημέρα.. Δεν μας λέτε και εμάς αυτό το άρθρο ποιο είναι γιατί δεν το βρίσκουμε πουθενά...;;;; (Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι ευρηματικότατοι στο ψέμα.)



ΝΕΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Ρε τον καπεταν ασωτο τον κύριο 5-2. Αυτα τα θελει και τα λεει η του φευγουνε;Μονο στην φαντασια του συμβαινουν αυτα...
    3 εξαημερα τον γεναρη,2 εξαημερα τον φλεβαρη και 1 ενα εξαημερο τον μαρτη και ο λουκουμος ενα εφταημερο τον ιδιο μηνα...εκει δεν εκανε χρηση της 6ης ημερας ο επαναστατης του προαστιακου; μονο το μεγαλο σαββατο το θυμηθηκε και ο αλλος ...ετρεξε να τον εξυπηρετησει.
    Μην παθει τιποτα το παιδι απο την Μεγαλη εκτη μερα και κατσει βαρυ το αρνακι...
    Ρε μαζεψτε τον ρεεεε τον καπεταν σαιτα, οχι αλλο καρβουνο λεεεμεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.