Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Απίστευτη αθλιότητα από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για αθλιότηταΑπίστευτη αθλιότητα από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ. Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του blog ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΠΕ αφήνει υπονοούμενα εναντίον
Mηχανοδηγών που είχαν δελτία ασθενείας... Επίσης μετά την ανάρτηση ακολουθούν και 2 εμετικά σχόλια που όλος τυχαίως θα "ξέφυγαν" και πάλι, και αναρτήθηκαν από μόνα τους... Σχόλια που καταφέρονται κατά συναδέλφων...
Πρώτη φορά εκπρόσωπος Mηχανοδηγών επιτίθεται εναντίον του κλάδου του χρησιμοποιώντας τακτικές που ντροπιάζουν το συνδικαλιστικό κίνημα.
Ξέρουμε πολύ καλά τι σε πείραξε πρόεδρε της ΠΕΠΕ και... ξέφυγες.
Κατάντησες να είσαι ο ...προεδράκος του συστήματος και της διοίκησης. Αποτελείς το μακρύ χέρι της διοίκησης και κάνεις την βρώμικη δουλειά για όσα θα ήθελε να πει αυτή αλλά δεν τολμά.
Ντρόπιασες ένα ολόκληρο κλάδο σήμερα και την ιστορία του.
Μια ιστορία αιματοβαμμένη.
Μια ιστορία με Μηχανοδηγούς με σοβαρά προβλήματα υγείας από την φύση του επαγγέλματος.

Μηχανοδηγούς που βγαίνουν στην σύνταξη και πεθαίνουν μετά από λίγα χρόνια από τα κουσούρια που τους άφησε αυτή η δουλειά.
Μηχανοδηγούς που τους χάσαμε ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα.
Αυτά είναι τα δελτία ασθενείας του κλάδου μας υπάλληλε της διοίκησης.

Στον κατήφορο που διάλεξες να πηγαίνεις απέδητος δεν θα σε ακολουθήσουμε.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.