Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ενημερωτική ανακοίνωση της ΠΕΠΕ για τις δικαστικές διεδκικήσεις

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
   
Το Προεδρείο του Σωματείου μας είχε χθες συνάντηση με τον κ.Παπαδημητρίου – το δικηγορικό γραφείο του οποίου χειρίζεται ΟΛΕΣ τις υποθέσεις των μεταταχθέντων συναδέλφων
(2010, ν.3891 - εργασιακά - ασφαλιστικά ζητήματα) κι αυτές της διπλής κράτησης του 25% επί των τακτικών μας αποδοχών και του επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
Για τους υποχρεωτικά μεταταχθέντες συναδέλφους η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) έχει προσδιοριστεί για τις 8 Ιουνίου 2017.
Αναφορικά με τις αγωγές για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό και το 25%, αυτές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου, επί της έφεσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην υπόθεση που πρωτόδικα είχαμε κερδίσει στις αρχές του 2015.
Μέχρι στιγμής σε όλες τις δίκες για το 25% και το επικίνδυνο έχουμε δικαιωθεί.
Το Σωματείο μας παρακολουθεί την εξέλιξη των υποθέσεων σε καθημερινή βάση και μόλις υπάρξει σημαντική εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νεότερη ανακοίνωσή μας. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.