Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Καταπέλτης ο Παύλος Θανασιάς στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Δείτε το βίντεο από το σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 21:00 όπου ο Μηχανοδηγός Παύλος Θανασιάς λέει τα πράγματα με το όνομά τους. ΄΄Βρέθηκε το σύστημα να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις΄΄.
Ιδιαίτερα κατατοπιστική η δήλωση του μηχανοδηγού, Παύλου Θανασιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, περιγράφοντας τον πρωτοφανή εφιάλτη που πέρασε, σημειώνοντας ότι η βάρδια του ξεκίνησε στις 4 το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα.


«Όταν μάθαμε ότι βρίσκονται 300 άτομα είναι μέσα στο τρένο, στη μέση του πουθενά και μάλιστα είχαμε την πληροφορία ότι υπήρχε ένα παιδί το οποίο περίμενε το ΕΚΑΒ στην Αθήνα για να εγχειριστεί, υπερβάλαμε τον εαυτό μας» δηλώνει ο μηχανοδηγός, προσθέτοντας ότι περπατούσε δίπλα στον γκρεμό προσπαθώντας να μετακινήσει την αμαξοστοιχία ούτως ώστε οι επιβάτες να νιώσουν ασφάλεια.
Ενδεικτικό της παντελούς έλλειψης συντονισμού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ είναι το γεγονός ότι οι μηχανές εμπορευματικών τρένων που έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το χιόνι από τις ράγες , προκειμένου να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα τρένα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.