Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κ. Καραμανλής: Σε καθημερινή πλέον βάση, γινόμαστε μάρτυρες της αδιαφορίας, της ολιγωρίας και της ανεπάρκειας αυτής της Κυβέρνησης

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών,
κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χθες, εκατοντάδες επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βίωσαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, εγκλωβισμένοι σε συρμούς τρένων.
Αδιανόητα φαινόμενα έλαβαν χώρα, αφού ακόμα και σιδηροδρομικές μηχανές που πήγαν να βοηθήσουν, κατέληξαν να ακινητοποιηθούν κι αυτές.
Μπορεί, σήμερα, κατόπιν εορτής προφανώς, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών να έπραξε το αυτονόητο διατάσσοντας Ε.Δ.Ε. Όμως, θα έπρεπε να ξέρει ότι ”το διοικείν εστί προβλέπειν” …
Γι’ αυτό και σε οποιαδήποτε σύγχρονη χώρα, θα είχε εξεταστεί, από την πρώτη στιγμή, το ενδεχόμενο μείωσης, αναπροσαρμογής ή ακόμα και ακύρωσης δρομολογίων, για να προστατευτεί εγκαίρως το επιβατικό κοινό.
Δυστυχώς, σε καθημερινή πλέον βάση, γινόμαστε μάρτυρες της αδιαφορίας, της ολιγωρίας και της ανεπάρκειας αυτής της Κυβέρνησης, που ταλαιπωρεί όλους τους πολίτες – και περισσότερο από όλους – τους μη προνομιούχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.