Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη - Αθήνα 17 ώρες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θαυμαστικοΘεσσαλονίκη - Αθήνα, ένα ταξίδι 17 ωρών!!!

Και όμως όσο και να φαίνεται απίστευτο, το 2017, ένα ταξίδι από την
Θεσσαλονίκη για την Αθήνα διήρκεσε 17 ολόκληρες ώρες.

Ξεκίνησε στις 05:13 από Θεσσαλονίκη για να φτάσει λίγο μετά τις 22:00 στην Αθήνα. 

Μηχανοδηγοί και προσωπικό αμαξοστοιχίας εργάστηκαν για 18 μιση ώρες!!!! προκειμένου να έρθει η αμαξοστοιχία στην Αθήνα. Ξεπέρασαν τα όριά τους αφού χρειάστηκε να "βουτήξουν" στα χιόνια και να έρθουν στην Αθήνα με βρεγμένα ρούχα προκειμένου να απεγκλωβίσουν την αμαξοστοιχία. 

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ. 

Και οι μόνοι που δικαιούμαστε να τους πούμε ΜΠΡΑΒΟ είναι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στον Σιδηρόδρομο που γνωρίζουμε τι αγώνα δίνουμε καθημερινά για να βγουν τα δρομολόγια. 

Όλοι εμείς που αγωνιούμε για τον Σιδηρόδρομο.

Καμία Διοίκηση, κανένας διευθυντής και κανένας Υπουργός δεν έχει το δικαίωμα να τους πεις ΜΠΡΑΒΟ. Γιατί όλοι τους τόσο καιρό που το προσωπικό φωνάζει ότι ο Σιδηρόδρομος καταρρέει αυτοί κωφεύουν. 

Κανείς τους δεν μπορεί να νιώσει πως νιώθει ένας Μηχανοδηγός όταν περνάει τέτοιες καταστάσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει σε ασφαλές μέρος την αμαξοστοιχία.

Κανείς τους δεν μπορεί να νιώσει πως νιώθει το προσωπικό της αμαξοστοιχίας όταν κινδυνεύει με λιντσάρισμα από τους επιβάτες.

Κανείς τους δεν μπορεί να νιώσει πως νιώθουν οι κλειδούχοι που φτιάχνουν συνθέσεις και γυρνάνε τα κλειδιά με ότι καιρό και να κάνει.

Κανείς τους δεν μπορεί να νιώσει τους σταθμάρχες, τους τεχνίτες, τους εργάτες γραμμής και όλους όσους εργάζονται στον Σιδηρόδρομο.

Να βγουν να μιλήσουν στους εργαζόμενους μετά τα σημερινά, και τι να πουν;

Να βγουν να μιλήσουν στο επιβατικό κοινό που εμπιστεύεται το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο που υπάρχει και ήταν σήμερα σε αυτή την αμαξοστοιχία, και τι να πουν;

Μήπως νιώθουν ντροπή για αυτό που έγινε σήμερα;

Κύριοι που κρατάτε τις τύχες του Σιδηροδρόμου στα χέρια σας, αν δεν μπορείτε, απλά παραιτηθείτε. Δεν έχετε κανένα κανένα δικαίωμα να βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές επιβατών και προσωπικού επειδή εσείς είστε ανίκανοι. Δεν μπορείτε ούτε στα μάτια να κοιτάξετε το προσωπικό που διοικείτε.

Εμείς πάντως είμαστε γεμάτοι υπερηφάνεια για τους συναδέλφους που έχουμε. 

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.