Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η σημερινή απόφαση για την κατάργηση των επιβατικών αμαξοστοιχιών αποτελεί δυστυχώς μία θλιβερή δικαίωση για το Σωματείο μας. Μια δικαίωση που έρχεται να ολοκληρώσει την
πολιτική απαξίωσης που εφαρμόστηκε στον ελληνικό σιδηρόδρομο εδώ και χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις, με μοναδικό σκοπό την ιδιωτικοποίηση του.

Σήμερα οι πολιτικές αυτές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μοναδικό μέσο μεταφοράς που δεν σταματούσε ΠΟΤΕ! Χιλιάδες επιβατών μαζί με εκατοντάδες σιδηροδρομικούς όλων των ειδικοτήτων ταλαιπωρήθηκαν και απογοητεύθηκαν…

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, με πρωτεργάτες όσους δουλεύουν επί των αμαξοστοιχιών,  υπεράνθρωπα και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, φτάνοντας πολλές φορές τις 15 και 16 ώρες δουλειάς, δεν μπόρεσαν με το φιλότιμο τους και μόνο να καλύψουν τις τραγικές ελλείψεις και τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς κάποιων άλλων.

Πρέπει να αναζητηθούν οι ένοχοι και να καταλογιστούν ευθύνες διαχρονικά για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος του ελληνικού σιδηρόδρομου. Σε βάρος δημόσιας περιουσίας!

Αναμένουμε από την πολιτική ηγεσία να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να μην σταματήσει το τρένο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Παν. Κολοκοτρώνης                                                   Κων. Σκουτέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.