Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Υπολογισμός-πληρωμή χιλιομέτρων και η κλίκα των ανίκανων

  Συνάδελφοι μηχανοδηγοί  από σήμερα τα χιλιόμετρα θα υπολογίζονται με το νέο πρόγραμμα που παραδόθηκε προς χρήση στους αρμόδιους για την καταγραφή και υπολογισμό αυτών.

Οι αναρτήσεις περι δυσκολίας για τα αναδρομικά απλά προετοίμαζαν το έδαφος για να χρυσωθεί το χάπι και να μην ακουστεί έντονη κριτική εναντίον αυτών που είναι υπεύθυνοι για την καταγραφή των χιλιομέτρων και τον υπολογισμό των χρημάτων για τους μηχανοδηγούς.

Για χιλιοστή φορά οι πληρωμένες πένες και οι προστάτες ανέλαβαν την κάλυψη των φίλων τους και βάζουν την συνηθισμένη τρικλοποδιά εναντίον των μηχανοδηγών που υποτίθενται εκπροσωπούν και αγωνίζονται για αυτούς.

Για χιλιοστή φορά αποδεικνύεται ότι στην Τραινοσέ κάνουν κουμάντο κύκλοι και διάφοροι επαγγελματίες καρεκλομάχοι πασιεντζομάχοι και το κακό συναπάντημα.

Σε ρωτάμε κύριε Ρετσινά  υπάρχουν υπάλληλοι που κάνουν ότι γουστάρουν;

Σε ρωτάμε κύριε Ζηλιασκόπουλε υπάρχουν υπάλληλοι που κάνουν ότι γουστάρουν;

Οι δηλώσεις -διαρροές περί δύσκολου εγχειρήματος για την πληρωμή των αναδρομικών χιλιομέτρων,τα δεν προλαβαίνω και οι απειλές ότι δεν θα μπουν τα αναδρομικά καθόλου ..ΑΛΛΟΥ.
Να μας εξηγήσουν αυτοί που τοποθετήθηκαν με τον γνωστό τρόπο σε γραφεία και συνεχίζουν  παράνομα να είναι σε καθεστώς βαρέων και ανθυγεινών,να παιρνουν επίδομα επικινδύνου να πληρώνονται Κυριακές και ρεπό τι ακριβώς δεν προλαβαίνουν;
Οι μηχανοδηγοί στην ρόδα με τα ξενύχτια  την ευθύνη και την κούραση να πέφτει στις πλάτες τους είναι δυνατόν να δέχονται δικαιολογίες πάσης φύσεως από βολεμένους του συστήματος  που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο στην Τραινοσε;
Πως είναι δυνατόν η γραμματεία στην κίνηση να έχει βγάλει τα χιλιόμετρα και τα αναδρομικά και εμείς να έχουμε προβληματάκια;

Δηλαδή πόσα άτομα γραμματεία χρειαζόμαστε;Μήπως κάνουμε πονηράδες για να βολευτούν κανα 2 ακόμα στα γραφεία;

Συνάδελφοι ο κόμπος έφτασε στο χτένι με μερικούς και τους επαγγελματίες προστάτες τους.Αν νομίζουν ότι θα είναι αραχτοί και θα κανουν τσαλιμάκια στους μηχανοδηγούς ,αν νομίζουν ότι θα συνεχίζουν να αμείβονται σχεδόν όσο οι μηχανοδηγοί πάνω στην ρόδα και θα τους λέμε και ευχαριστώ από πάνω είναι πολύ γελασμένοι.
Ζητάμε από την διοίκηση να τιμήσει τις υπογραφές της για να μην τραβήξουμε το σχοινί .
Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι  στο έργο τους να το δηλώσουν και να αντικατασταθούν άμμεσα από διοικητικούς υπαλλήλους.Ώρα  να επιστρέψουν στα χειριστήρια.Εχουμε ανάγκη  από μηχανοδηγούς και μεγάλη μάλιστα .Οσοι μηχανοδηγοί θέλουν να παραμείνουν σε γραφεία να αλλάξουν κλάδο και δεν αναφερόμαστε σε αυτούς με προβλήματα υγείας ή τους παθόντες εν ωρα υπηρεσίας.Για τους άλλους λέμε..τους πονηρούς.
Θα προχωρήσουμε σε καταγγελίες αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.

Τέλος στον χείμαρρο ανομίας
Τέλος στα δεν μπορώ και τις γνωστές λαμογιές
Αρκετά με το αλισβερίσι και το αραλίκι.

το blog των μηχανοδηγών
ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.