Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ακέραιο το εμπορικό χθές...συνάδελφοι

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ... ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΑ!!!
<<Ακέραιο>> συνάδελφοι μηχανοδηγοί το εμπορικό χθές
( 30 -7- 2014)
Κανένα πρόβλημα δεν διαπιστώθηκε.......με διασπάσεις!!
Μια χαρά αναχώρησε, μια χαρά πήγε και μια χαρά επέστρεψε.!!!!
Δεν αρνήθηκε κανένας που λέτε να το πάει ούτε και έκανε αναφορά να μην πάει με θερμαστή.

Και αν τα εφόδια λιγοστά ...ε τι να κάνουμε;Επί 5 είναι τα ρημάδια τα χιλιόμετρα ...θα κάνουμε δριμύτατες παρατηρήσεις( διαδικτυακές) για ...το ξεκάρφωμα!!!!!
Γιατί συνάδελφοι οι καταργήσεις των εμπορικών ,οι δοκιμές διάσπασης και τα γνωστά που όλοι διαβάζαμε ποτισμένα με υποκρισία και ψευτιά είναι για άλλους....και όχι για όλους.
Δεν είδαμε καταγγελίες γιατί ξεκίνησε το εμπορικό και δεν είδαμε και τα  πολιτικά πιστεύω στα μανταλάκια.Ούτε είδαμε ούτε ακούσαμε τα <<βάλανε πλάτη>> και τα άλλα γελοία.
Ξαφνικά το εμπορικό δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και φεύγει κανονικά.
Τα εκτός υπηρεσίας συνάδελφοι είναι για τους κοινούς θνητούς και τα θύματα των υποκριτών ,ψευτοεπαναστατών που στην πλάτη των μηχανοδηγών γιγαντώνουν καριέρες.
Γιατί συνάδελφοι οι επαγγελματίες προστάτες σας  αντιμετωπίζουν σαν πειθήνια όργανα στις ορέξεις τους και στα παιχνιδάκια τους.
Γελάνε μαζί σας και σαν κάνουν θυσία αδίστακτα  .Χωρίς τσίπα......
Να τα δούν αυτά οι συνάδελφοι που πλήρωσαν με 5 ημέρες αργία τα καπρίτσια αυτών, που μια χαρά το πάνε το εμπορικό όταν είναι για την τσεπούλα τους.
Και το έγκλημα να πηγαίνεις με θερμαστή -κατά την γνώμη  διαφόρων επιστολογράφων και επαγγελματιών της συκοφάντησης -(στην περίπτωση μερικών) πήρε αναβολή.. για λίγο!!Mάλλον δεν είναι και τόσο έγκλημα τελικά.
Θα  ξαναγράψουν  επιστολές αργότερα...
Με αγάπη
το blog των μηχανοδηγών
ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.