Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για την ανακοίνωση της ΠΕΠΕ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Νέα Έλξη Αναγέννηση
Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι.
Σήμερα γίναμε αποδέκτες μιας ανακοίνωσης από την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ.
Εμείς σαν παράταξη διαφωνήσαμε με τα περισσότερα κομμάτια της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.
Η πλειοψηφία της ΠΕΠΕ εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες προχώρησε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και πανικό στην οικογένεια της έλξης και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Εμείς εκμεταλλευόμενοι την σημερινή θετική ανακοίνωση της διοίκησης προς τα σωματεία,τους εργαζόμενους και την ένταξη μας στον κατάλογο των ΚΑΔ σιδηροδρομικών δραστηριοτήτων ,προτείναμε να γίνει μια συζήτηση με την εταιρία για να αποσαφηνιστούν ακόμα καλύτερα κάποια θεματα (συρρίκνωση δραστηριοτήτων και χρονικό περιθώριο).
Αντί αυτού επελέγη ο δρόμος των εντυπώσεων και της δημιουργίας κλίματος πανικού,ενισχύοντας το με την αποστολή στο προσωπικό email των μηχανοδηγών,με μια πεντακάθαρη κομματική ανακοίνωση σκοπιμοτήτων απο την πλευρά της ΠΕΠΕ.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι επιπτώσεις από την πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι θέματα που τα δημιούργησε η εισαγόμενη υγειονομική κρίση που μετατράπηκε σε οικονομική , η οποία σαρώνει την πλειοψηφία των εταιρειών του ιδιωτικού τομέα.
Τέτοια θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τα υπερκείμενα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα.
Διαχρονικά η Νέα έλξη -Αναγέννηση έχει εφαρμόσει στην πράξη ότι ο θάλαμος του μηχανοδηγού δεν είναι χώρος για μικροκομματικά συμφέροντά άλλα και για τυφλές ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Η Νέα Έλξη - Αναγέννηση χρόνια τώρα στην πράξη είναι σύμμαχος των συζητήσεων και όταν χρειαστεί των σκληρών αγώνων. Ειδικότερα αυτή την δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας ,τους Έλληνες, τις Ελληνίδες όπου χρειάζεται ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και αλληλοϋποστήριξη απόλους.
Οι μηχανοδηγοί δίνουν καθημερινά αγώνα μαζί με τους συναδέλφους της κίνησης και το υπόλοιπο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου μαζί με τον όμιλο ΟΣΕ εξυπηρετούν τις εμπορικές δραστηριότητες και το επιβατικό κοινό που επιλέγει το τρένο για την ασφαλή μετακίνηση του.
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους ,ώστε να τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής,όπου μαζί με τα μέτρα που έχει λάβει η εταιρεία μας,να έχουν μετά την επιστροφή στην οικεία τους ταυτόχρονη προστασία και στις οικογένειες τους.
Όσοι δεν εργάζονται ακολουθούμε το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες όλοι την επόμενη ημέρα .
Υγ. Η ΠΕΠΕ όπως και το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος είναι θεσμός και όχι εργαλείο πολιτικών σκοπιμοτήτων και καλείται να εξυπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντά των εργαζομένων ,χωρίς να επιτρέπει πότε να γίνει κομμάτι στην Ταξιαρχία των «χρήσιμων φανατικών »!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.