Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τσακαλώτος διορίζει «κολλητούς» στη ΓΑΙΑ ΟΣΕ για 5 χρόνια !

– Αλλάζουν οι Διοικήσεις στη ΓΑΙΑ ΟΣΕ με εντολή Τσακαλώτου… μέσω Υπερταμείου

– Κλειστό 5ετές συμβόλαιο για τη νέα διοίκηση

– Το παρασκήνιο της ξαφνικής απόφασης


Προς έκπληξη όλων και ενώ είχε αποφασιστεί να μην αλλαχτεί καμιά καμία διοίκηση οργανισμού μέχρι τις εκλογές, «έσκασε» η πληροφορία ότι αλλάζουν τη Διοίκηση στη ΓΑΙΑ ΟΣΕ με διαδικασίες εξπρές!

Μάλιστα οι αλλαγές στη Διοίκηση της ΓΑΙΑ ΟΣΕ αναμένονται για αύριο κιόλας!

Την απόφαση φαίνεται να λαμβάνει το Υπερταμείο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό ρόλο στην υλοποίηση των αλλαγών αυτών έχει παίξει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι νέες διοικήσεις των μεγάλων οργανισμών, θα έχουν κλειστό 5ετές συμβόλαιο – πρόκειται δηλαδή για νέα golden boys – και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΓΑΙΑ ΟΣΕ ακούγεται ένας «κολλητός» του κ. Τσακαλώτου από την Αγγλία!

Διαφωνίες για αυτούς τους χειρισμούς υπάρχουν και εντός του ΣΥΡΙΖΑ με τους κ.κ. Φλαμπουράρη και Σπίρτζη να αντιδρούν στις «φιλοδοξίες» Τσακαλώτου, ο οποίος προσπαθεί να θέσει υπό τον έλεγχό του τους οργανισμούς ακόμα και εάν εκλεγεί η ΝΔ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, η οποία θα αναγκαστεί να σπάσει το χρυσό συμβόλαιο των golden boys του κ. Τσακαλώτου προκειμένου μα διορίσει στελέχη της επιλογής της!

Αναμένονται οι εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς και το πώς θα αντιδράσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση!

piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.