Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Το ψηφοδέλτιο της #Συμμαχίας Μηχανοδηγών

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι 

Η παράταξη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ δημιουργήθηκε μετά απο ΑΠΑΙΤΗΣΗ πολλών μηχανοδηγών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν δει τον κλάδο μας να χάνει κεκτημένα πολλών χρόνων, ενώ παράλληλα βλέπουν την καθημερινότητα στην εργασία τους να έχει φτάσει στα χειρότερα επίπεδα των τελευταίων ετών . 

Σε αυτά βέβαια  θα αναφερθούμε λεπτομερέστατα στην προκύρηξη της παράταξης μας τις επόμενες ημέρες. 

Για αυτούς τους  λόγους , είναι  ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς , αλλά ταυτόχρονα υποχρέωση προς όλους  τους μηχανοδηγούς( παλιούς και καινούργιους )  που κοιτάζουν τα πράγματα με ρεαλισμό  και ζητούν να τους αντιπροσωπεύει μια παράταξη που θα έχει  αρχή ,  μέση και  τέλος και θα εργάζεται  μέσα στον κλάδο μας ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ . 

Δυστυχώς, η οικογένεια της έλξης έχει γίνει μαγαζί μια παρέα που έχει αυτοσκοπό με   προσωπικές  φιλοδοξίες και κομματικές πεποιθήσεις.

 Σε αυτές τις εκλογές δόθηκε για πρώτη φορά  η σκυτάλη σε καταξιωμένους συναδέλφους  μέσα  στον κλάδο της Έλξης, παλιούς και νέους , 

να θέσουν  υποψηφιότητα σε μια  ΝΕΑ  και χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ταμπέλα παράταξη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ και να «τρέξουν» τον μηχανοδηγό μπροστά από τις εξελίξεις.

Παρατηρώντας το ψηφοδέλτιο μας, θα δείτε πρόσωπα που αντικατοπτρίζουν  ποιότητα , νέες  αντιλήψεις και νοοτροπίες   που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και την πρωτιά στις επόμενες  εκλογικές αναμετρήσεις .

Θελήσαμε να θέσουν υποψηφιότητα  συνάδελφοι που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με τα ζητήματα του κλάδου μας , με ένα  ψηφοδέλτιο ΟΥΣΙΑΣ και όχι να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ να μπουν υποψήφιοι συνάδελφοι απο το «παγκάρι»  της παράταξης , μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. 

Αυτές οι τακτικές   αποδεικνύουν ποσό πίσω μας έχουν κρατήσει παρατάξεις,  που ενώ  μιλάνε για το μέλλον και την ανανέωση , καθηλώνουν  τους μηχανοδηγούς στο παρελθόν. 

 Οι υποσχέσεις και οι τακτικές   του παρελθόντος δεν έπεισαν τους μηχανοδηγούς , καθώς 7 χρόνια τώρα οι εξαγγελίες για αποκατάσταση των αδικιών μεταξύ των συναδέλφων και της παλιάς τραγικής νοοτροπίας που θα άλλαζε τον τρόπο αντιμετώπισης  των  θεμάτων που απασχολούν  τον κλάδο μας , έχουν παραμείνει μόνο στα λόγια. 

ΚΑΛΟΥΜΕ τους συνάδελφους μηχανοδηγούς να δώσουν το παρόν στις εκλογές που διεξάγονται στις 09-10/05/2022 και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τα νέα πρόσωπα της ΣΥΜΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ που θα προχωρήσουν μπροστά με σημαία  την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ. 


Οι υποψήφιοι μας:


1.Αξάμης Δημήτριος 

2. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος 

3. Γιαννόπουλος Απόστολος 

4. Γκαντιτζικίδης Ιωάννης 

5. Γκόλτσης Αναστάσιος 

6. Ζαφειρόπουλος Κωσταντίνος 

7. Καρακόλιας Χρήστος 

8. Καραμαγκέλας Γρηγόριος 

9. Καλαμπούκας Κωσταντίνος 

10. Καλόγερος  Χρήστος 

11. Καραγιαννοπούλου Γεωργιάννα 

12. Κέντρος Αθανάσιος 

13. Κοίλιαρης Κωσταντίνος 

14. Μαρμαράς Γεώργιος 

15. Μπάλλας Νικόλαος 

16. Μωραίτης Αντώνιος 

17. Μωραίτης Πέτρος 

18. Ορνεράκης Ιωάννης 

19. Παππάς Σεραφείμ 

20. Ράλλης Αθανάσιος 

21. Ρίζος Αριστείδης 

22. Σαββίδης Κυριάκος 

23. Σιώπης Γεώργιος 

24. Σταυρόπουλος Γεώργιος 

25. Τόλης Γεώργιος 

26. Τσιγγιαβουρίδης Ελευθέριος 

27. Τσούβαλος Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.