Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Εμείς θα λέγαμε: «Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα».

Ο λαός λέει: « Έχουν Χ…..την φωλιά τους»
Τι κρύβεται πίσω από αυτό ;
Γιατί τέτοια επίθεση από το στέκι της συνεξέλιξης ;
Από πότε τα αυτονόητα έγιναν επιτυχίες για το σωματείο μας ;
Ποιο μέλος του σωματείου μας «έβγαλε» τις αμοιβές και με ποιόν τρόπο ;
Πως βγήκαν οι ώρες εκπαίδευσης στο Ρέντη ; ( ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ; )
Ποιούς «όρισε» το σωματείο ( η Νέα ΕΛΞΗ δεν γνώριζε τίποτα) να βγάλει το σύνολο των ωρών εκπαίδευσης και με ποιά βάση στοιχείων ;
Είναι με ακρίβεια ή μπορούσε ο καθένας να σημειώσει ότι «έβλεπε» ;
Οι ώρες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα;
Στο τέλος των «δόσεων», πόσα λεφτά στο σύνολο θα έχουν πάρει οι εκπαιδευτές σε σχέση με αυτά που έταζε η συνεξελιξη ;
Τότε μιλούσαν όλοι για πάνω από 3.000€ στον κάθε εκπαιδευτή βάση των 15€ την ώρα . Αυτά τα λεφτά τα πήραν εκπαιδευτές ; Εάν ΝΑΙ , για ποιους μιλάμε ; Ποιοι πήραν τα λεφτά ;( παρέα της ροτόντας)
Μήπως τελικα απευθύνονται γιαυτους ;
Απαντήσεις που σε λίγες μέρες θα πρέπει να πάρουν οι μηχανοδηγοί ( δυστυχώς όχι από την συνεξελιξη ) και που φοβόταν να δώσει το στέκι του ΣΥΡΙΖΑ ( λόγοι της επίθεσης ) το οποίο «γράφει» εκ μέρους της συνεξέλιξης.
ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!!
Απόδειξη όλων αυτών , είναι η ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ από τις αναπάντητες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα που δέχεται ο προεδρος του σωματείου μας από μέλος της παράταξης μας , αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις προθέσεις του . Απατώντας μάλιστα με ανακοινώσεις από το στέκι της συνεξελιξης και όχι θεσμικά όπως οφείλει. Δυστυχώς η «φασιστική» ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της ΠΕΠΕ συνεχίζεται από το τιμόνι που έχει πάρει στα χέρια της η συνεξελιξη.
Γιατι δεν απαντάτε εκεί στην συνεξελιξη ; Φοβάστε να δώσετε εξηγήσεις ;
Επίθεση για να αμυνθεί κάνει από εχθές το στέκι της συνεξελιξης μετά από τις παροτρύνσεις της Νέας έλξης για την καθυστέρηση 4 χρόνων στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ στους εκπαιδευτές μηχανοδηγούς, που αφορούν τις εκπαιδεύσεις των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το έτος 2018-19.
Μετά απο τηλεφωνικές καταγγελίες εκπαιδευτών για τον τρόπο που καταβλήθηκαν τα χρηματικά ποσά και τις ακριβείς ώρες που ανταμείφτηκαν για τις ώρες εκπαίδευσης, η παράταξη μας ΔΙΕΡΕΥΝΑ αυτό το ΣΟΒΑΡΟ θέμα.
Σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ( αναμένονται στοιχεία ) που κάποιοι σίγουρα θα ξύνουν το κεφάλι τους .
Το «σανό και νερό» από το στέκι της συνεξελιξης και η απροσδιόριστη ΕΠΙΘΕΣΗ που κάνει 2 μέρες τώρα σε όσους παρότρυναν τόσο καιρό τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ , ώστε να πάρουν οι εκπαιδευτές τα αυτονόητα , δεν θα περάσει έτσι ….. ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , γιατί ειναι επαγγελματίες και οχι μαριονέτες του ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ !!!!
ΣΤΕΓΗ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΟΧΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!!!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.