Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο από την σφοδρή κακοκαιρία

Οι μεγάλης έντασης άνεμοι αλλά και η σφοδρή χιονόπτωση έχουν προκαλέσει προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Διακοπή ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Αφίδνες -Χαλκίδα καθώς

έχει κοπεί η γραμμή επαφής στο Πολυδένδρι από πτώση δέντρου.Στον σταθμό της Χαλκίδας αλλά και της Αυλίδας έπεσαν μεγάλα κλαδιά καθώς δεν άντεξαν το βάρος του χιονιού.

Προβλήματα και σε άλλους σταθμούς καθώς το μεγάλο ύψος χιονιού έχει κυριολεκτικά «θάψει» τις αλλαγές τροχιάς με αποτέλεσμα ο χειρισμός τους είναι αδύνατος.

Oι σιδηροδρομικοί στο καθήκον

Οι σιδηροδρομικοί δίνουν μεγάλο αγώνα τόσο από πλευράς ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και από πλευράς ΟΣΕ για να κρατηθεί το δίκτυο ανοιχτό.Ζεύγη ντηζελαμαξών από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνουν συνεχώς εκχιονισμό .Το προσωπικό από τα τμήματα γραμμής του ΟΣΕ με δρεζίνες αλλά και υπηρεσιακά οχήματα τρέχουν άμεσα όπου παρουσιαστεί πρόβλημα .

Ευχόμαστε κουράγιο σε όλους όσους δίνουν την μεγάλη μάχη με την κακοκαιρία και είμαστε σίγουροι ότι το επιβατικό κοινό θα δείξει κατανόηση.

Προβλήματα και στον Η.Σ.Α.Π

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 8:30 το πρωί υπήρξαν προβλήματα στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί διακοπή δρομολογίων.

Συγκεκριμένα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά και ειδικότερα στους σταθμούς Νερατζιώτισσα, ΚΑΤ, Μαρούσι και Κηφισιά.

Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά στο τμήμα Ειρήνη – Πειραιάς, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες με τα κατάλληλα μηχανήματα να ανοίξουν και οι υπόλοιποι σταθμοί.

septrainose.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.