Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΟΣΕ: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στα τμήματα του σιδηροδρομικού δικτύου που επλήγησαν από τον "ΙΑΝΟ"

Ο ΟΣΕ πιστός στη δέσμευσή του για συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών του σιδηροδρομικού δικτύου, που προκλήθηκαν λόγω του κυκλώνα Ιανού τον Σεπτέμβριο, σας γνωρίζει τα κάτωθι :

1. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη και από σήμερα δίνετε στην κυκλοφορία η γραμμή ανόδου στο τμήμα Λιανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος (νότια της σήραγγας Όθρυος).
2. Έχουν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης στη γραμμή Παλαιοφάρσαλος – Καρδίτσα. Ήδη ο ΟΣΕ έχει δώσει έγκριση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εκτελεί δρομολόγια.
3. Στα τέλη Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής Καρδίτσα-Καλαμπάκα.
4. Η τοπική γραμμή Λιανοκλάδι – Στυλίδα δίδεται σε κυκλοφορία την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου.
5. Σχετικά με το θέμα της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Λιανοκλάδι-Παλιοφάρσαλος, το πρόβλημα προέκυψε λόγω της πλημμύρας στον υποσταθμό έλξης υψηλής τάσης Παλαιοφαρσάλου και είναι εκτός λειτουργίας. Η αποκατάστασή του θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Οκτωβρίου.
Ο ΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού καθότι τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ¨ΙΑΝΟΣ¨ ήταν πρωτοφανή και εκτεταμένα στο δίκτυο.

1 σχόλιο:

  1. με την παλια χαραξη μεσω μπραλου τι εγινε, αποκατασταθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.