Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ενημερωτική ανακοίνωση από τη Νέα Έλξη - Αναγέννηση για τις εξελίξεις στην ΠΕΠΕ

Μαύρη μέρα σήμερα για την έλξη :

Μετά από εισήγηση της συνεξέλιξης (κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ στα χρονικά της έλξης ) Παύθηκε από την θέση του γενικού γραμματέα του σωματείου της ΠΕΠΕ ο συνάδελφος Π. Μωραΐτης , σε ένα κρεσέντο ακροαριστερού λαϊκισμού ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ θέλοντας να διχάσει τους μηχανοδηγούς έπαυσε τον συνάδελφο που εκπροσωπούσε την παράταξη της νέας έλξης λίγο πριν την αυριανή συνάντηση του σωματείου μας για την ΣΣΕ .Κάτι που είχε προαναγγείλει χθες από τα social media , στην πρόταση μομφής που έθεσε σε ψηφοφορία και η οποία υπερψηφίστηκε ,το αποτέλεσμα ήταν 7-3 ,η νέα έλξη καταψήφισε και αποχώρησε από την διαδικασία για την εκλογή νέου γραμματέα καταγγέλλοντας τις φασιστικές μεθόδους του προέδρου και της συνεξέλιξης ,φάνηκε μέρες ότι ήθελε να δυναμιτίσει την διαδικασία της ΣΣΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ .
Η νέα έλξη συνεχίζει την παρουσία της στο ΔΣ του σωματείου μας αν και τα πράγματα περιπλέκονται , η ακραία φασιστική συμπεριφορά του προέδρου της ΠΕΠΕ δεν πρέπει να συνεχιστεί , η νέα έλξη ποτέ δεν ήταν παράταξη της καρέκλας ,μέσα από το ΔΣ θα δώσει μάχη για την ανατροπή του ποιο επικίνδυνου προέδρου που έχει περάσει ποτέ από την έλξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.