Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΣΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για ενημέρωσή σας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για  ενημέρωσή σας

 

Συναδέλφισσες-φοι

     Από́ προσωπικό́ ιστότοπο ,που είναι γνωστός  για την

αναξιοπιστία του , γνωστοποιήθηκε ότι η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάλεσε το σωματείο μας (ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ) την ερχομένη Τρίτη σε συνάντηση για την ΕΣΣΕ 2020-2021 λόγω λήξεως της διετούς προηγούμενης.

     Το δημοσίευμα του συγκεκριμένου ισοτόπου είναι όπως και πολλά́ αλλά ψευδές, καθώς η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά́ την πάγια τακτική́ της ( Γιατί́ άραγε? ) απέστειλε  μόνο ( παρανόμως ) πρόσκληση στα σωματεία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και της Π.Ε.Π.Ε. και στο σωματείο μας ( ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ) εστάλη ως απλή́ κοινοποίηση, ακολουθώντας έτσι τα εν λόγω σωματεία που και αυτά́ μας κοινοποιήσαν την επιστολή́ που έστειλαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ !

     Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πάρά τα 3 εξώδικα που έχει στείλει το σωματείο μας, επιμένει στην ίδια αδιέξοδη τακτική́, συνομιλώντας με τους αρεστούς γι’ αυτή́ συνδικαλιστές.

     Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει με προκλητικό́ τρόπο να αγνοεί́ εκατοντάδες εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων, που εκπροσωπούμε, ως κατά́ το νόμο πολυπληθέστερο και αντιπροσωπευτικότερο επιχειρησιακό́ σωματείο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά́ παράβαση της Ελληνικής Νομοθεσίας.

     Είναι λυπηρό́ δε, με αναληθείς αναρτήσεις ή διαρροές, κάποιοι να παραπληροφορούν τους συνάδελφους και να επιδίδονται σε παρασυνδικαλισμό.

          Θα υπάρξει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε όλα τα μέλη του σωματείου,.

Σας καλούμε σε ετοιμότητα και εγρήγορση.

              

                                                                                  

                                                                                                                    ΤΟ Δ.Σ ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.