Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Δελτίο Τύπου Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ


          Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ταξιδέψαμε, από 11 έως 16 Απριλίου 2019, στην
Βουλγαρία και την Σερβία, πραγματοποιώντας συναυλίες αφιερωμένες στην συμπλήρωση των 150 χρόνων του ελληνικού σιδηρόδρομου και των 65 χρόνων από την ίδρυσή της χορωδίας μας.
          Την Παρασκευή 12/4 εμφανιστήκαμε στο θαυμάσιο θέατρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Σόφιας και καταχειροκροτηθήκαμε από τους Βούλγαρους συναδέλφους.
          Την Κυριακή 14/4στην Κρύπτη του Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι εντυπωσιάσαμε, όχι μόνο τους καλεσμένους, αλλά και τους επισκέπτες του ναού.
          Τέλος, την Δευτέρα 15/4, στην ιστορική Ναϊσσό, σημερινή Νις, τραγουδήσαμε στο θέατρο της πόλης που κάθε χρόνο φιλοξενεί το διεθνές φεστιβάλ χορωδιών, μπροστά σε πολλούς συναδέλφους σιδηροδρομικούς και σε ένα ένθερμο και ενθουσιώδες μουσικόφιλο κοινό που μας αποθέωσαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.
          Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση αυτής της πολύ επιτυχημένης αποστολής και τους βεβαιώνουμε πως αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι μόνο όσον αφορά στην απόδοση της χορωδίας μας, αλλά και στο ήθος και την πολιτιστική προσφορά των Ελλήνων σιδηροδρομικών.
                                                                                              

                                                  Για το Δ.Σ. του Ψ.Ο.Σ.
                                                         Ο Πρόεδρος
                                                       Ευστ. Κολλύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.