Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Κάλεσμα της ΓΑΙΑΟΣΕ στον ΟΛΘ για συνέργιες στο εμπορευματικό κέντρο του Γκόνου

Μπορεί ο ΟΛΘ να ακολουθεί αυτόνομη πορεία, προχωρώντας στη λειτουργία δικού του εμπορευματικού κέντρου, ωστόσο η ΓΑΙΑΟΣΕ θεωρεί ότι είναι δυνατή η
επίτευξη συνεργιών με τον Οργανισμό για το εμπορευματικό κέντρο του Γκόνου.
Ο ΟΛΘ δεν μετείχε στη διαγωνιστική διαδικασία για το εμπορευματικό κέντρο της ΓΑΙΑΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εκδήλωσαν αρχικό ενδιαφέρον τρία σχήματα (ΤΕΚΑΛ – Intrakat, ΜΕΤΚΑ και Άκτωρ), θεωρώντας μη ελκυστικούς τους όρους της προκήρυξης και γενικότερα, τον σχεδιασμό του έργου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Fanis Zois, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η ΓΑΙΑΟΣΕ ωστόσο θεωρεί δυνατή, στο μέλλον, την επίτευξη συνεργιών με τον ΟΛΘ, όπως ανέφερε, σε συνέδριο της «Ναυτεμπορικής» (σχετική φωτό), ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Αθανάσιος Σχίζας, σημειώνοντας ότι το εμπορευματικό κέντρο του Γκόνου σχεδιάζεται να καλύψει τις ανάγκες, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, αλλά της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, λειτουργώντας συμπληρωματικά με το Θριάσιο και την Αλεξανδρούπολη.
Για το εμπορευματικό κέντρο της Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι ο ανάδοχος θα ανακηρυχτεί το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ ο διαγωνισμός για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης θα προκηρυχθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Συνοπτικά, ο κ. Σχίζας υποστήριξε ότι στην Ελλάδα μπορούν να κατασκευαστούν 3 στρατηγικά εμπορευματικά κέντρα (Θριάσιο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη) και άλλα 4 συμπληρωματικά.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.