Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

To ΤΑΙΠΕΔ «ρίχνει το βλέμμα» του και στο λιμάνι του Λαυρίου. Μεγάλες οι προοπτικές από τυχόν επέκταση του Προαστιακού και της Αττικής Οδού

To ΤΑΙΠΕΔ «ρίχνει το βλέμμα» του και στο λιμάνι του Λαυρίου, καθώς είναι μεγάλες οι προοπτικές του λιμένα από τυχόν επέκταση του Προαστιακού σιδηροδρόμου και της
Αττικής Οδού.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%, ο πρόεδρος του Άρης Ξενόφος και στελέχη του Ταμείου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Λαυρίου, ένα από τα τρία περιφερειακά λιμάνια της Αττικής, και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΟΛΛ, κ. Δημήτρη Νικολάου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Μανώλη Μαραγκουδάκη.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ανοικτά θέματα διασύνδεσης του λιμένα με μέσο σταθερής τροχιάς, όπως είναι ο Προαστιακός σιδηρόδρομος και με τους κατάλληλους οδικούς άξονες, όπως και στα ζητήματα της κρουαζιέρας και της ναυπηγοεπισκευής.
To TAIΠΕΔ βρίσκεται σε φάση αξιοποίησης των περιφερειακών λιμένων με τη μορφή των παραχωρήσεων δραστηριοτήτων.
Για την εκμετάλλευση του προβλήτα κρουαζιέρας παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον της Celestyal Cruises.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.