Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αδειάζει» τον ΟΣΕ για το πρόβλημα στην ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλος – Κατερίνη

Η (ιδιωτική) ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αδειάζει» τον (κρατικό) ΟΣΕ. Η σιδηροδρομική εταιρεία επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών στον ΟΣΕ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην
ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Κατερίνη.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το πρόβλημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή, 14/09/2018, στην υποδομή και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτροκίνηση (στο τμήμα Παλαιοφάρσαλου – Κατερίνης), με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε ορισμένα δρομολόγια.
«Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον διαχειριστή της υποδομής, Ο.Σ.Ε. Α.Ε.», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι αποκατάσταση επήλθε το Σάββατο 15/09/2018 και ώρα 16:00.
Κανονικά πραγματοποιούνται πλέον όλα τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης.
«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος που προέκυψε στην υποδομή και για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει», συμπληρώνει.
Άγνωστο παραμένει, εάν η σιδηροδρομική εταιρεία ενεργοποιήσει ρήτρες εναντίον του ΟΣΕ, ωστόσο φανερώνει – σε κάποιο βαθμό – την αλλαγή ρητορικής.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.