Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο Gianfranco Battisti είναι ο νέος διευθυντής της Ferrovie dello Stato Italiane

Gianfranco Battisti είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ferrovie dello Stato. Ο διορισμός ήρθε από τη
Συνέλευση των μελών της FS Italiane που συναντήθηκε στη Ρώμη. Ο Battisti είναι στην ομάδα FS από το 1998 και κατέχει σήμερα τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της FS Urban Systems και πριν από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εθνικών και Διεθνών Επιβατών και High Speed ​​Trenitalia. Αντικαθιστά τον Renato Mazzoncini, μαζί με ολόκληρο το CDA που απορρίφθηκε  πριν από λίγες ημέρες από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Danilo Toninelli (βλ σιδηροδρομικό Νέα της 25/07/2018). 

Ο Gianluigi Vittorio Castelli αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του FSI. 

Η συνέλευση των Μετόχων διόρισε επίσης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τον Gianluigi Vittorio Castelli, Gianfranco Battisti, Flavio Nogara, Ανδρέα Mentasti, Pronello Cristina, Francesca Moraci, Wanda Ternau.

Ικανοποιημένος ο υπουργός Toninelli, ο οποίος ευχήθηκε καλή δουλειά στο νέο CDA:. «Έχουμε ανανεώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Σιδηροδρόμων και είμαστε ευχαριστημένοι για τις επιλογές μας. Εν όψει των όσων μας κατηγόρησε ότι θέλει να καταλαμβάνουν τις θέσεις, τα δύο πρώτα βήματα έχουν περάσει δύο εξαιρετικών στελεχών εσωτερικές εταιρεία που, σε αντίθεση με μερικά από τον προκάτοχό τους, γνωρίζουν καλά τη δομή και ξέρει πώς να φέρει στα τρένα. θα πρέπει να ταξιδέψουν στις καλύτερες βέλη, αλλά κυρίως την ενίσχυση της περιφερειακής μεταφοράς του σιδήρου, κυρίως για να παρέχει ασφάλεια και την άνεση των επιβατών που κάθε πρωί επιλέγουν να κινούν ένα καθαρό και κοινόχρηστο μέσο όπως το τρένο "

*από το επίσημο site της ferrovie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.