Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Η ζέστη «χτύπησε» το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο! Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Πολλά προβλήματα σημειώθηκαν σήμερα στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο - Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε σε αλλαγή τροχιάς στην Δουκίσσης Πλακεντίας - Προκλήθηκε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Δεν έφτανε η ζέστη, η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού έγινε ακόμα μεγαλύτερη λόγω του σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε σε αλλαγή τροχιάς στην Δουκίσσης Πλακεντίας, στο σημείο που το μετρό συνδέεται με τη γραμμή του Αεροδρομίου, το οποίο προκλήθηκε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει πως η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου αποκαταστάθηκε, ενώ αφήνει και αιχμές, κάνοντας λόγο για αστοχία στην υποδομή, για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Προαστιακός: Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά.
Επιπλέον, λόγω αδυναμίας του ΜΕΤΡΟ να εκτελέσει δρομολόγια στο τμήμα Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και το αντίστροφο, οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό, με το ίδιο εισιτήριο για να μεταβούν στον προορισμό τους, είτε στην Πλακεντίας ή στην Νερατζιώτισσα.
Προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.
Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και την ψυχραιμία που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πρωινής αναστάτωσης που προέκυψε από αστοχία στην υποδομή, για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρει».

news it.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.