Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Μειωμένο εισιτήριο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ διεκδικεί η ΑΔΕΔΥ

Μειωμένο εισιτήριο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ διεκδικεί η ΑΔΕΔΥΜε πρωτοβουλία του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούνται συσκέψεις και συναντήσεις το τελευταίο διάστημα με δημοσίους υπαλλήλους που
μετακινούνται καθημερινά με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Λάρισα – Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στην εργασία τους, για να συζητήσουν τα ζητήματα της εξασφάλισης έκπτωσης στα εισιτήρια και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μετακίνησή τους.

Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξασφάλιση της έκπτωσης της τιμής της κάρτας μετακίνησης μέσα από νέα σύμβαση που θα υπάρξει. Και αυτό γιατί οι μισθοί των εργαζόμενων που αναγκάζονται να μετακινηθούν καθημερινά για να πάνε στην δουλειά τους, έχουν μειωθεί σημαντικά , η φορολογία τους έχει αυξηθεί κατά πολύ, ενώ αντιθέτως οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια.


thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.