Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για την φονική πυρκαγιά

Αθήνα   25/7/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλη η Σιδηροδρομική οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωής εντελώς αναπάντεχα
στις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Αττικής. 
Ευχόμαστε γρήγορα να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι και το κακό να σταματήσει εδώ.
Ελπίζουμε η πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμει τους πληγέντες. 
Οφείλουμε ένα «τεράστιο» ευχαριστώ στους πυροσβέστες, στους λιμενικούς, στην αστυνομία, στο ΕΚΑΒ αλλά και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και συνεχίζουν απρόσκοπτα να το πράττουν. 

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η συνεργασία, η ενότητα και η αλληλεγγύη όλων. Οι πρωτοβουλίες, ο συντονισμός, η μέριμνα, η στήριξη σε όσους έχουν άμεση ανάγκη πρώτων βοηθειών υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει από όλους μας ως κοινωνία. 

Η Π.Ο.Σ. όπως έπραξε και σε παρόμοιες καταστάσεις (πυρόπληκτους, σεισμοπαθείς) καλεί όλους τους Σιδηροδρομικούς να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν (τρόφιμα, φάρμακα, αιμοδοσία κ.λ.π). Επίσης, άμεσα θα συνεδριάσει το Προεδρείο της για ν’ αποφασιστεί με ποιον άλλον τρόπο θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε.

Ευχή όλων να είναι τη τελευταία τραγωδία που μας πλήττει.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.