Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών


Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών συνεπές ως προς την υποχρέωση του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων στην ΕΕΣΣΤΥ ανέλαβε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες- όπως είχαμε ανακοινώσει- τόσο σε πολιτικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο και
ενημέρωσε σήμερα το ΔΣ της Ομοσπονδίας ότι τις επόμενες ώρες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα δώσει την απαραίτητη έγκριση στο ΤΑΙΠΕΔ για την ανανέωση της ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ.

Η στάση της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών που προσωποποίησε μια πολιτική μας επιλογή, ενός δημοκρατικά εκλεγμένου συναδέλφου μας (Τι φοβάται άραγε) και μέρους των εκλεγμένων της ΠΑΣΚ στο ΔΣ της ΠΟΣ στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου Αντιπροέδρου προερχόμενου απο την παράταξη μας (Τζαμπαζλής Αλέκος) με το συνεπακόλουθο μειοψηφικό αποτέλεσμα, μας αναγκάζει να αποχωρήσουμε απο το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και την σημερινή συνεδρίαση.

Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων όπως βρισκόταν μέχρι σήμερα σε ΟΛΟΥΣ τους εργασιακούς χώρους.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και απολογούμαστε ΜΟΝΟ στους συναδέλφους μας, τους οποίους θεωρούμε και απόλυτους κριτές μας.
Δίκτυο Σιδηροδρομικών - Ιούλιος 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.