Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Επιστολή - Απάντηση της ΠΟΣ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Αθήνα, 06 / 7 / 2018
Αριθ.Πρωτ.  39839

         
            ΠΡΟΣ:  1. Πρόεδρο ΔΣ/ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Mr. Orrazio Iacono.
                       2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Φίλιππο Τσαλίδη.

Κύριοι,
          Λάβαμε το έγγραφό σας με αριθ.πρωτ. 20593/18/Δ2/06-07-2018 θέμα «Συνάντηση με Σωματεία για τη Σ.Σ.Ε.» και τη συνημμένη
επιστολή σας για συνάντηση της Π.Ο.Σ, της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΠΕΠΕ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Π.Ο.Σ. με προτεινόμενη ημερομηνία τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και ώρα: 11.00’ και οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
  1. Επειδή το διαβιβαστικό έγγραφό σας έχει θέμα τη Σ.Σ.Ε., σας γνωστοποιούμε ότι ουδεμία συζήτηση επ΄αυτού του θέματος μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθότι η Ομοσπονδία δεν έχει εξουσιοδότηση από τα Σωματεία της ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠΕ τα οποία διαπραγματεύονται μόνα τους τη Σ.Σ.Ε. Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  2. Τα αναφερόμενα στο συνημμένο έγγραφό σας δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του διαβιβαστικού σας εγγράφου και αφορούν τις απεργιακές κινητοποιήσεις που προκήρυξε η Π.Ο.Σ. Σας καθιστούμε σαφές ότι την αρμοδιότητα γι΄αυτό έχει μόνο η Π.Ο.Σ. και κανένας άλλος. Συνεπώς η συνάντηση για το ανωτέρω ζήτημα πραγματοποιείται μόνο με την Π.Ο.Σ. και τα όργανά της.
  3. Επειδή εμείς ουδέποτε αρνηθήκαμε το διάλογο σε αντίθεση με εσάς, που παρά τις επανειλημμένες επιστολές μας δεν ανταποκριθήκατε δηλώνοντας ότι δεν επιθυμείτε να διαπραγματεύεστε με την Ομοσπονδία, αλλά λόγω όμως των προγραμματισμένων ενημερωτικών συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 15.00’, δε δύναται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση που προτείνετε και σας καλούμε να ορίσετε νέα.

      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.