Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΠΟΣ

Αθήνα   23/7/2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά τα γεγονότα τα οποία βιώσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ομοσπονδία υπέγραψε με τη Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ  Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Με υπομονή, επιμονή και υπευθυνότητα – έχοντας απέναντί μας αυτούς που με σκοπιμότητα και αλαζονεία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη μεταβατική περίοδο έως τη μεταβίβαση των μετοχών, επενδύοντας στο πρόβλημα και όχι στη λύση - καταφέραμε το αυτονόητο. Δηλαδή την ελάχιστη διασφάλιση για τους εργαζόμενους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν με τη στάση τους και τις ενέργειές τους, ώστε να έχει θετική κατάληξη αυτή η προσπάθειά μας.
Δεν πανηγυρίζουμε. Συνεχίζουμε, μαζί με όλους τους εργαζόμενους ΕΝΩΜΕΝΟΙ προκειμένου με σοβαρότητα ν’ αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα κάτω από οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό καθεστώς προς όφελος του Σιδηρόδρομου και των Σιδηροδρομικών. 
Με αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα θα προχωρήσουμε και για υπογραφή Σ.Σ.Ε.  και με τον ΟΣΕ.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.