Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Συνταξιοδοτήθηκε ο Δημήτρης Κάσσης

Έρχεται κάποτε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε έναν εξαίρετο συνάδελφο και φίλο. Έναν συνάδελφο που συνταξιοδοτήθηκε έχοντας προσφέρει τα μέγιστα από όποιο πόστο και αν ανέλαβε.
Ο Δημήτρης Κάσσης μετά από 37,5 χρόνια στον Σιδηρόδρομο συνταξιοδοτήθηκε.  

Άρτια καταρτισμένος ως Μηχανοδηγός, και πάντα κοντά σε όποιον Μηχανοδηγό, ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, χρειάστηκε να τον βοηθήσει με τις γνώσεις του, από τις θέσεις του Μηχανοστασιάρχη και του Προϊσταμένου του γραφείου του Κιάτου αφού για τον Δημήτρη η Έλξη και ο Σιδηρόδρομος ήταν το δεύτερό του σπίτι.

Ένας μεγάλος κύκλος φίλε Δημήτρη μπορεί να έκλεισε αλλά ανοίγει ένας άλλος. Αυτός ο κύκλος των 37,5 ετών προσφοράς στον Σιδηρόδρομο έκλεισε, αλλά δεν θα σβήσει. θα είναι ο φάρος για τους συναδέλφους που άφησες πίσω.

Ευχόμαστε στον ακούραστο συνάδελφο Δημήτρη Κάσση να τον συνοδεύει η εμπειρία των 37,5 χρόνων και να φέρνει στη μνήμη του όλα όσα πέρασε στον Σιδηρόδρομο.

Του ευχόμαστε να χαρεί με υγεία και ευτυχία τα χρόνια της συνταξιοδότησής του.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/03/2018

    ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΙΛΕ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.