Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τους φωτογράφισαν να αφαιρούν καλώδια από τον προαστιακό της Πάτρας

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τους φωτογράφισαν να αφαιρούν καλώδια από τον προαστιακό της Πάτρας- Οδηγός βαν πήγε να πατήσει το φωτογράφο - ΦΩΤΟ Στον Αγ. ΒασίλειοΑφαίρεσαν καλώδια χαλκού, πολίτες τους έπιασαν επ αυτοφώρω και όταν κάποιος πήγε να τους φωτογραφίσει, απείλησαν να τον πατήσουν με το όχημα
διαφυγής τους. Ο λόγος, για άτομα ΡΟΜΑ -όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr- από αυτόπτες μάρτυρες.
Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα η κίνηση του οδηγού -από την κλίση στους μπροστινούς τροχούς του μινι βαν- ο οποίος κατά τη φυγή του από το σημείο, απείλησε να παρασύρει με το όχημά του κάτοικο της περιοχής που προσπάθησε να φωτογραφίσει μικρό φορτηγάκι με το οποίο θέλησε να διαφύγει τη σύλληψη.
Νωρίτερα πολίτες είχαν εντοπίσει άτομα να προσπαθούν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από τη διάβαση στο ύψος του Αγ. Βασιλείου. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οταν κάτοικος της περιοχής θέλησε να φωτογραφίσει τη δράση των αγνώστων, εκείνοι επιβιβάστηκαν σε μικρό φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν, απειλώντας με έναν απότομο ελιγμό να χτυπήσουν τον φωτογράφο που αποπειράθηκε να κρατήσει τα στοιχεία τους.
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το σημείο από το οποίο επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα καλώδια χαλκού
 Γιάννης Πομώνης
thebest.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/14/2018

    αφου οι ρομα ειναι εκτος νομου απολαμβανουν ασυλια ,τι ψαχνετε να βρειτε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/15/2018

    Ποιοι θα μηνύσουν τους γύφτους; τα στελέχη του οσε που συνελήφθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και προφυλακίστηκαν διότι έκλεβαν σκραπ από την ίδια υπηρεσία που τους έδινε ψωμί τοσα χρόνια; ήταν και μορφωμένοι τρομάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.