Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης: Ο κατήφορος φαίνεται να μην έχει τέλος

Ο κατήφορος φαίνεται να μην έχει τέλος.

Στην τελευταία ανακοίνωση της ΕΣΑΣ εκτός από το γεγονός ότι αναφέρεται σε μένα ονομαστικά, κάτι που τόσο ο επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ (Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.), όσο και ο
επικεφαλής της ΕΣΑΣ το καταδίκαζαν απερίφραστα μέχρι και χθες, υπάρχουν και πλήθος ανακριβειών, αν όχι εσκεμμένα ψέματα.

Αναφέρει ο προφανής συντάκτης της ανακοίνωσης ότι εγώ δήθεν συμφώνησα στην προσβλητική για εμάς κοινή πρόταση των ΕΣΑΣ και ΔΑΚΕ και μάλιστα με καλεί να υπερψηφίσω την επερχόμενη πρόταση που προανήγγειλαν ότι θα καταθέσουν! Σε περίπτωση που δεν θα το κάνω μάλιστα με «λούζουν» και με προκαταβολικούς χαρακτηρισμούς.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και μόνο, στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. ήμουν εκπρόσωπος της παράταξης μου και ήμουν εγώ που εξ ονόματος της παράταξης της ΑΣΚ απέρριψα την προσβλητική για εμάς πρόταση. Ψεύδεται εσκεμμένα λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης και ψεύδεται συνειδητά. Παραφράζει μέρος της επιχειρηματολογίας μου η οποία αναφερόταν στο άρθρο του καταστατικού που σαφώς ορίζει ότι η Π.Ο.Σ. εκπροσωπεί το Σωματείο μας ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο. Και ακριβώς εκεί αναφέρθηκα και ξεκαθάρισα πως η παράταξη της ΑΣΚ δεν έχει αμφισβητήσει την Ομοσπονδία και τη συνοχή της και πως σαφώς αυτό το έχει αποδείξει με την έως τώρα στάση της.

Είναι άλλο όμως αυτό και είναι άλλο η υπογραφή δήλωσης φρονημάτων. Είναι άλλο αυτό και είναι άλλο η απαίτηση υποταγής και μάλιστα εγγράφως. Αυτό που αμφισβητούμε λοιπόν είναι η στάση των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ μέσα στα πλαίσια της Ομοσπονδίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Κάποιοι στο όνομα προσωπικών, παραταξιακών και κομματικών συμφερόντων φαίνεται πως δε διστάζουν πλέον να παίξουν κορώνα γράμματα το μέλλον των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σας καλώ λοιπόν έστω και την ύστατη στιγμή να το σκεφτείτε καλύτερα και να αποφασίσετε να παλέψουμε όλοι μαζί για τη διασφάλιση του, παρά την απόφαση σας για μη συμμετοχή σε αντιπροσωπευτικό Προεδρείο.

Αυτό άλλωστε απαιτούν και όλοι αυτοί που μας ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουμε!

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης

Αντιπρόεδρος ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/17/2018

    Τακη δεν σε εκαναν προεδρο τα παλιοπαιδα; Για αυτο αρχισες τα ψεματακια;
    Για να δειξεις καλη διαγωγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.