Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έτοιμη σε 1,5 χρόνο η σύνδεση της Motor Oil με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, με κόστος 12 εκατ.

Σε 1 με 1,5 χρόνο θα είναι έτοιμη η σιδηροδρομική σύνδεση της Motor Oil με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως επισημάνθηκε, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, στο
υπουργείο Μεταφορών.
Η γραμμή, με κόστος 12 εκατ. ευρώ, έχει μήκους 10 χλμ. και θα συνδέει τα διυλιστήρια με τον Ισθμό της Κορίνθου.
Το έργο προβλέπει την κατασκευή υποδομής που θα εξυπηρετεί – παράλληλα – 6 αγωγούς, εκ των οποίων 4 καυσίμων και 2 οπτικών ινών.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε η συνεργασία του ΟΣΕ με την Motor Oil – Διυλιστήρια Κορίνθου, η οποία εξαγγέλθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Θεοχάρη, στο 2ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη, ο Οργανισμός έχει προχωρήσει σε προγραμματικές συμβάσεις, ώστε να διασυνδεθούν τα διυλιστήρια και οι βιομηχανικές μονάδες πέριξ της Κορίνθου με το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, ένα έργο με εκτιμώμενη μεταφορική ικανότητα 300.000 τόνων ετησίως, ενώ αντίστοιχες συνδέσεις θα υλοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.