Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Νίκος Κιουτσούκης: «Πολλοί φτιάχνουν ένα ψέμα για να σωθούν από μια αλήθεια που δεν αντέχουν - Μονίμως τσακωμένοι με την αλήθεια»

Φωτογραφία του Νίκος Κιουτσούκης.
ΜΟΝΙΜΩΣ «ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
«Πολλοί φτιάχνουν ένα ψέμα για να σωθούν από μια αλήθεια που δεν αντέχουν»
Ο κ. Γενιδούνιας συνεχίζει να πορεύεται με αναλήθειες και μισές αλήθειες, τακτική η οποία τείνει να καταστεί δεύτερη φύση του.

Δικαιολογώντας απόλυτα, για άλλη μια φορά, τον τίτλο του
μπλογκ που διαχειρίζεται σαν “στέκι της παραπληροφόρησης” αναφέρεται –και ορθώς πράττει – στην απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων Κιουτσούκη κατά Γενιδούνια την ώρα που αποκρύπτει την ΑΠΟΡΡΙΨΗ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Γενιδούνια κατά Κιουτσούκη.

Η αλήθεια είναι πως αμφότερα τα αιτήματα προσωρινής διαταγής Κιουτσούκη κατά Γενιδούνια και Γενιδούνια κατά Κιουτσούκη απορρίφθηκαν.

Η πλευρά Γενιδούνια κατέφυγε στη γνωστή δικολαβίστικη τακτική να υποβάλλει και αυτή ασφαλιστικά μέτρα, με αίτημα προσωρινής διαταγής,προκειμένου να πετύχει κρίση συμψηφιστική.

Η δικαστική μας διαμάχη, όμως, δεν κρίνεται στο αίτημα της προσωρινής διαταγής και δεν λήγει εδώ καθώς ορίστηκε συντομότατη δικάσιμος για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. 

Ο κ.Γενιδούνιας βέβαια συνεχίζει χωρίς αιδώ να εμπλέκει στη δική μας διένεξη το Σωματείο της ΠΕΠΕ και να σφετερίζεται την ιδιότητα του Προέδρου της, δείγμα της νοοτροπίας και της αντίληψής του.

Υπογραμμίζω και επισημαίνω, λοιπόν, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα από μέρους μου είναι κατά του κ.Γενιδούνια ως προσώπου, αλλά και ως επικεφαλής της παράταξης “ΣυνΕξέλιξη”. 
Ουδέποτε στράφηκα εναντίον του Σωματείου και των οργάνων της ΠΕΠΕ, σε αντίθεση με τον τωρινό του πρόεδρο που το θεωρεί «ασήμαντο» όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Είναι, πλέον, καταγεγραμμένο στα συνδικαλιστικά χρονικά του Σιδηροδρόμου ότι ο δήθεν αριστερός κ.Γενιδούνιας ως Πρόεδρος της ΠΕΠΕ και ο στρατηγικός του συνεργάτης Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΕ ανοίγουν, με τη συμφωνία που συνυπέγραψαν, την Κερκόπορτα για την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων και την καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας. 

Η αδιαμφισβήτητη αυτή πραγματικότητα που θα λειτουργήσει υπονομευτικά –αν δεν τη σταματήσουμε– σε θεμελιώδη δικαιώματα, κατακτήσεις και ελευθερίες είναι ένα δυσβάσταχτο βάρος που θα το κουβαλούν για πάντα, είναι η χειρότερη και μη αναστρέψιμη τιμωρία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.