Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Νέο περιστατικό βιαιοπραγίας κατά προσωπικού αμαξοστοιχίας καταγγέλλει η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Νέο περιστατικό βιαιοπραγίας κατά προσωπικού αμαξοστοιχίας καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ζητώντας από την Πολιτεία και τη διοίκηση της
εταιρείας να πράξει τα δέοντα.
Η ανακοίνωση της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Νέο περιστατικό βιαιοπραγίας κατά συναδέλφου την ώρα που εκτελούσε την υπηρεσία της  σημειώθηκε την Κυριακή 8/4.
Ακόμα μία φορά συνάδελφος δέχτηκε αναίτια επίθεση, τόσο λεκτική, όσο και σωματική και μάλιστα, όχι από κάποιο άτομο που ανήκει σε κάποια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, αλλά από τακτικό χρήστη του Μέσου, κάτοχο μάλιστα μηνιαίας κάρτας μετακίνησης.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, το βαθμό επικινδυνότητας που βιώνει καθημερινά το Προσωπικό Κίνησης  κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του, ενώ καθιστά μονόδρομο την επιπλέον θωράκιση του σε θέματα ασφάλειας από πλευράς της εταιρείας!
Καλούμε την Πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά το δράστη (ο οποίος παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου), στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους, πως το Προσωπικό των Αμαξοστοιχιών δεν μπορεί να αποτελεί έρμαιο των διαθέσεων του καθενός.
Καλούμε τη Διοίκηση της εταιρείας μας να φροντίσει ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια του προσωπικού της και να πράξει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση!
Το Σωματείο της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνει κατηγορηματικά πως όπως έχει κάνει και στο παρελθόν,  θα φροντίσει ώστε οι δράστες ανάλογων παραβατικών σε βάρος του προσωπικού συμπεριφορών, να τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας.
Είναι σαφές πως το προσωπικό ενός μέσου μαζικής μεταφοράς δεν μπορεί να αποτελεί μέσο εκτόνωσης του οποιουδήποτε!
metaforespress.gr

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/11/2018

  Τι εννοεί η ΠΕΠ με την πρόταση "Καλούμε τη Διοίκηση της εταιρείας μας να φροντίσει ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια του προσωπικού της και να πράξει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση!"

  Να δώσει κράνη στο προσωπικό;
  Να δώσει πανοπλίες;
  Να τους μάθει πολεμικές τέχνες;

  Γιατί δεν ζητάει η ΠΕΠ να υπάρχει αστυνόμευση στα τρένα; Επειδή δεν το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ;

  Τι περιμένουν; να γίνουν τίποτα χειρότερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλα να παθετε. θελατε αριστερά, ε; φατε λοιπόν αριστερά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.