Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στη σιδηροδρομική υποδομή. Προσωρινές αλλαγές το Σάββατο 21/04/2018 – μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ

Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου.

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής:

I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στο δίκτυο.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.