Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οι εργαζόμενοι στο ΤΡΑΜ συμμετέχουν στην αυριανή απεργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η Συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ προωθώντας «ταπεινωτικές» και ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές καταθέτει προς ψήφιση ένα νέο πολυνομοσχέδιο «έκτρωμα» παραδίδοντας τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές ορίζοντάς, σαν το απόλυτο αφεντικό, ισοπεδώνοντας και ξεπουλώντας τους Έλληνες πολίτες. Η εφαρμογή των μέτρων του πολυνομοσχεδίου θα φέρει «ξεπούλημα» με εργασιακό μεσαίωνα και συνθήκες γαλέρας, στο κόσμο της εργασίας με «διάλυση» του κράτους πρόνοια,της κοινωνικής προστασίας,ασφαλιστικών,κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων!!!

Με τεχνικές μεθόδευσης,όπως η παρέμβαση στο δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία, με την αλλαγή του συνδικαλιστικού ν 1264/82. 

Ανοίγοντας το δρόμο για «ξεπούλημα» των δημόσιων κοινωνικών αγαθών ,με την δήθεν αξιοποίηση για ΔΕΚΟ, οι οποίες θα ενταχθούν στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποίησης. 

Με συντονισμένο αγώνα,κοινωνικές και εργασιακές συμμαχίες, θα αντιμετωπίσουμε την πολιτική του ξεπουλήματος και των μνημονίων

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/1/2018


ΓΙΑ. ΤΟ. Σ.Ε.Τ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Μανιατάκης Ηλίας              Γεωργακόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.