Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ εμπλουτίζει τη γραμμή Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία. Στόχος οι επιβάτες κρουαζιέρας

Στην αναβάθμιση της τουριστικής γραμμής Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία προχωρά η
ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Με το δρομολόγιο «Olympian Trail», το οποίο θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2018, αποκλειστικά για τουριστική χρήση, η σιδηροδρομική εταιρεία προσπαθεί να προσελκύσει – κυρίως – τους επιβάτες κρουαζιέρας από το Κατάκολο.

To νέο δρομολόγιο θα διεξάγει απευθείας τη διαδρομή Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, όπως το υφιστάμενο που σταματά στον Πύργο.

Τόσο η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης αναφέρθηκαν στην ανάγκη των συνεργιών μεταξύ κρουαζιέρας και τρένου, με στόχο την ανάδειξη τουριστικών προορισμών, όπως η Αρχαία Ολυμπία.

Το Olympian Trail, με διακριτή και σχετική σήμανση για τουριστική χρήση αποκλειστικά, ξεκινά την ερχόμενη Άνοιξη, με δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 200 επιβάτες, αναλόγως της σύνθεσης του τρένου.

Η γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία έχει ιστορία 100 ετών και συνεπώς όλα τα εφόδια για να λειτουργεί ως μία ειδική τουριστική γραμμή.


metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.