Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Με το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για εργατικό κέντρο πειραιάΤο Ε.Κ.Π ενημερώνει πως θα βάλει πούλμαν που θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 08:30 π.μ
από το Ε.Κ.Π και η επιστροφή από Θεσσαλονίκη θα είναι την ίδια ημέρα, με ώρα αναχώρησης περίπου στις 22:00 μ.μ. Ο τόπος που θα συγκεντρωθούν για την επιστροφή από Θεσσαλονίκη θα καθοριστεί εκεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τα Σωματεία μέλη μας

Συνάδελφοι,

          Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τους εργαζόμενους του Πειραιά να λάβουν μέρος στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.
          Για το λόγο αυτό το Ε.Κ.Π. προτίθεται να βάλει πούλμαν για αυθημερόν μετάβαση στην Θεσσαλονίκη και επιστροφή  στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7/9/2017 για τον ακριβή αριθμό των συναδέλφων που επιθυμούν να μεταβούν στο συλλαλητήριο.


Η Διοίκηση του Ε.Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.